Atasi dan merawat bengkak tonsil dengan Shaklee : Pengedar Vivix Shaklee Subang Perdana

Atasi sakit tonsil dengan mudah hanya minum Vivix Shaklee

Tonsil terbentuk daripada lymph tissue iaitu sebahagian daripada sistem pertahanan tubuh. Fungsi tonsil ialah merangsang sistem immuniti tubuh badan supaya menghasilkan antibodi apabila badan diserang jangkitan.

Tonsil boleh meradang (inflammation) apabila terkena jangkitan, sama ada dari virus ataupon bakteria. Keadaan keradangan tonsil ni dipanggil sebagai Tonsillitis.

Ramai yang alaminya tetapi dibiarkan sahaja kerana ambil ringan dan berfikir ianya akan baik sendiri, tetapi apabila tidak dirawat ianya boleh bertambah parah dan sakit dan ada sesetengahnya akan dinasihatkan oleh doktor menjalani pembedahan.

Lihat video dibawah ini, bagaimana Set Tonsil daripada Shaklee ini membantu salah seorang pesakit tonsil yang telah lama menghidapinya dan telah pulih sepenuhnya dengan amalkan:

  • Vivix Shaklee
  • Omega Guard Shaklee



Fungsi setiap Set Tonsil ini ialah : lihat video dibawah ini:-

1) Rahsia sakit tekak disebabkan tonsil hilang sepenuhnya dalam masa 7 hari.

2) Sakit tonsil yang menyakitkan boleh dirawat dengan cara mudah dengan pengambilan Set Tonsil Shaklee

3) Vivix memberi cooling effect pada tonsil yang tengah bengkak.

4) Omega Guard Shaklee mengurangkan radang pada tonsil yang membengkak dan mencairkan kahak.

5) Pure Fish Oil ni membantu buat kahak loose dan senang nak keluarkan tanpa menyakitkan tekak.

6) Vivix memperbaiki sel, beri tenaga pada mitokondria sel, tingkatkan prestasi sel untuk jalankan aktiviti dengan betul.


7) Vivix dan Omega Guard Shaklee boleh mempercepatkan recovery tonsil yang membengkak. Yeay


2 CARA MUDAH HILANGKAN BENGKAK TONSIL.

1. Makan aiskrim vanilla

Cara ini paling mudah dan senang. Tambahan mudah untuk pujuk anak-anak dan orang dewasa pon menggemarinya. Anak-anak pon yang memang susah nak makan ubat kan..

Beli aiskrim perisa vanilla (kalau boleh yang dalam bekas, bukan yang stick). Elak ambil aiskrim yang perisa chocolate ataupun strawberi ke.

Bengkak tonsil boleh dirawat dengan aiskrim vanila

Memang boleh meredakan seketika bengkak tonsil ini.


2. Berkumur dengan air garam

Ini bertujuan untuk matikan kuman-kuman yang ada di sekitar tonsil. Garam dibancuh dengan air suam dan kemudian dikumur kan.

Bengkak tonsil boleh dirawat dengan air garam

Jangan sampai tertelan pula ye. Lakukan berulang kali hingga tekak rasa lebih selesa.


Jika mahukan info berkaitan Set Tonsil Shaklee. Hubungi saya untuk pengambilan Set Tonsil Shaklee yang berkesan, 

Hubungi saya disini:-
012-2475 576

Normala
Pengedar Shaklee Subang Perdana dan sekitarnya. Postage seluruh negeri.










Cara pulihkan kulit jeragat dengan selamat dan berkesan : Skincare terbaik Youth Shaklee

Siapa kata jeragat atau pigmentasi tu hanya dilihat apabila usia kita menjejak 40an?



Zaman sekarang ni pon ramai anak muda berumur 20an dah mula nampak bayang-bayang nak ada jeragat atau pigmentasi tu.

Banyak faktor yang menyebabkan jeragat ni terjadi dan antara salah satunya kulit kerap terdedah kepada cahaya matahari tanpa pelindung kulit yang sesuai.

Cara mudah nak hilangkan jeragat yang berkesan bukanlah hanya menyorokkan disebalik solekan yang tebal dan letak foundation setiap masa... adakalanya kulit juga memerlukan pengudaraan yang sihat untuk kulit bernafas secara alami.

Sampai satu tahap apabila tidak dirawat boleh jadi satu muka akan penuh dan ini akan mengambil masa untuk proses pemulihan yang lama..

Selepas rawatan atau penggunaan skincare untuk jeragat ada kes dimana jeragat yang hilang muncul kembali.

Kenapa jeragat boleh muncul kembali selepas kulit licin dan cantik?

Jom baca beberapa info yang perlu kita faham berkaitan kulit ni..

  • Jeragat atau pigmentasi kulit dihasilkan oleh sel yang dinamakan melanocyte. Sebenarnya jeragat ni satu bentuk perlindungan kepada kulit. Dia terjadi apabila kulit terdedah kepada benda yang merosakkan kulit. Baik yang semulajadi ataupon yang tiruan.
  • Yang semulajadi pun ada?

Ya!.. itulah sinaran UV matahari. Dan benda-benda tiruan ni termasuklah penggunaan skincare mengandungi racun bahaya, kosmetik berlebihan, pencemaran dan sebagainya.


  • Walaupun kata jeragat ni perlindungan kepada kulit, tapi dia adalah petanda kulit kita terdedah kepada benda bahaya. Ambillah langkah awal untuk mencegah sebelum menjadi parah dan boleh mengakibatkan kanser kulit jika tidak dilindungi akibat pendedahan tu.

  • So, cara untuk hilangkan jeragat dengan berkesan, pastikan kulit kita tidak terlalu kerap berada dibawah sinaran UV dan sebagai langkah paling selamat, kita lindungilah kulit kita dengan antioksida dan skincare yang bernutrisi seperti YOUTH Skincare yang dijamin kualiti, organik, selamat dan berkesan untuk semua jenis kulit.


# Berbalik kepada kenapa jeragat yang sudah hilang boleh muncul kembali?

Perhatikan gambar ini dimana melanocyte kelihatan berada di lapisan dalam kulit, so secara logiknya bila ada jeragat di muka, semua lapisan akan sampai ke lapisan melanocyte tu mesti lah jeragat kan?




Kulit akan mengalami proses pembaharuan dimana lapisan bawah akan naik dalam proses kitaran kulit selama 40 hari.

So, bila skincare ni berkesan hilangkan jeragat kat muka dan kulit muka dah cantik, flawless. Tapi yang lapisan di bawah tu dia akan naik ke atas semula dan sebab itulah yang membuatkan jeragat kelihatan kembali.

Akan tetapi pada masa yang sama, melanocyte telah menghasilkan sel kulit baru yang baik, yang cantik dan peloless bak cermin. Bila dah habis proses hilangkan kulit yang berjeragat tu, akan muncullah kulit sehalus dan selembut sutera. Itu pon bergantung tahap mana penggunaan skincare yang terbaik dan bebas bahan kimia bahaya.

So, mereka yang mengalami proses ini seharusnyalah banyakkan bersabar untuk proses kulit baru berganti sementara ianya keluarkan sehabisnya jeragat yang didalam kulit tu dulu yang tidak dapat dikeluarkan disebabkan oleh skincare merbahaya dan merosakkan kulit tu.

Nak cantik, nak kulit sihat.. sila berikan masa yer..

Setiap produk skincare yang lain dan cara alaminya adalah tidak sama dengan penggunaan Skincare Youth Shaklee ini dimana ianya bersifat memulihkan dan menyihatkan kulit dan mereka yang berpuashati telah mencubanya

Lihatlah testimoni cara mereka hilangkan jeragat dengan mudah dan berkesan dengan Skincare Youth ini.















Yesss mmg berkesan sebab ramai testimoni telah mendapat kesan jeragat yg menebal sejak betahun-tahun di pipi semakin berkurang.

Bulan Februari 2019 ni Skincare Youth Shaklee ada promosi harga super sangat-sangat jimat dari harga biasa dan dengan setiap pembelian Set Permulaan Skincare Youth Shaklee ni, akan dapat;

  • Free Membership jimat rm65.00
  • Freegift wristlet Youth yang cantik
  • Free postage
  • Bonus cash back



Pilihlah yang terbaik dan cepat-cepat hubungi saya untuk cara penggunaan Youth Skincare Shaklee yang berkesan. 
Hubungi saya disini:- 

012-2475 576.
Normala, Pengedar Aktif Shaklee,

COD : Subang, Subang Perdana, Kg. Melayu Subang, Denai Alam dan sekitarnya.

POSTAGE : Seluruh Negeri Malaysia.





Memilih kolagen terbaik atasi kulit kendur, garis halus, pori terbuka dan sakit sendi : Pengedar Shaklee Subang, Subang Perdana

KOLAGEN SHAKLEE TERBAIK MERAWAT KULIT DAN MEMBANTU KULIT LEBIH ANJAL, HALUS DAN BEBAS CELA



CIRI-CIRI KOLAGEN TERBAIK

.
Terdapat banyak kolagen di pasaran. Berikut merupakan 8 ciri yang anda boleh jadikan panduan sebelum memilih mana-mana produk kolagen di pasaran. Anda boleh baca ciri-ciri ini pada laman web collagencomplete yang ditulis oleh Dr France Carpentier yang memiliki 40 tahun pengalaman sebagai doktor perubatan.


Ciri Kolagen Terbaik #1
Kolagen dalam bentuk makanan/minuman adalah lebih baik berbanding kolagen yang disuntik. Ini adalah untuk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.


Ciri Kolagen Terbaik #2
Saiz molekul kolagen hendaklah sekurang-kurangnya 1000 doltan dan ke bawah. Ml-crofine size membantu penyerapan yang lebih baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel dan memberi kesan yang lebih cepat.


Ciri Kolagen Terbaik #3
Kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.


Ciri Kolagen Terbaik #4
Kolagen yang mempunyai antioksidan tinggi untuk melambatkan proses penuaan.


Ciri Kolagen Terbaik #5
Kolagen yang mempunyai elemen Vitamin B untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri.


 Ciri Kolagen Terbaik #6
Kolagen penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamina untuk kesihatan sendi.


Ciri Kolagen Terbaik #7
Kolagen yang mempunyai bahan yang merangsang pembentukan Asid Hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.


Ciri Kolagen Terbaik #8
Kolagen yang selamat dan tidak bertoksin.

Banyak betul ciri-ciri kolagen terbaik, adakah sama ada di pasaran? Jika ada, kolagen yang mana? Jangan risau, kami ada penyelesaian untuk anda.

Shaklee Collagen Powder merupakan produk kolagen terbaik dan pilihan terbaik untuk anda tampil jelita dan sihat. Ciri-cirinya menepati 8 ciri kolagen terbaik di atas
.
 Telah diuji dan terbukti pun. Tak percaya? Cuba dulu baru tau.
.


Keistimewaan Collagen Powder Shaklee yang perlu anda tahu ;

●Merupakan Suplemen kolagen untuk kulit lebih anjal, muda, tegang dan halus.

●Suplemen kolagen yang hebat dan berkualiti tinggi daripada ekstrak sisik ikan merah yang paling tulen. 

●Ia mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen Saiz molekul yang lebih kecil berbanding kolagen lain kira-kira 1,000 Dalton*. 

●Jadi penyerapan lebih optimum dan mudah diserap oleh badan. 

●Ia juga membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

●Ia sangat mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda.

●Ia dipek di dalam satu uncang bagi memudahkan kita dan boleh dibawa ke mana saja pada bila-bila masa.





FAKTA MENARIK KOLAGEN SHAKLEE TERBAIK









Collagen BUKAN UNTUK CANTIK sahaja!!

Ramai yang menganggap ambil collagen untuk cantik..tahu tak sebenarnya banyak lagi fungsi lain collagen yg lebih effisyen selain untuk menganjalkan kulit?

 Collagen Shaklee merupakan sumber kolagen terbaik dari sisik ikan merah laut dalam..

Ikan merah laut dalam hidup pada paras 5000m di bawah laut. Sisiknya lebih tahan kepada tekanan air yang jauh di dasar laut berbanding ikan biasa. 

Jadi, ia jauh dari pencemaran dan sisa toksik. Maka kolagen yang dihasilkan dari sisik ikan merah sudah tentulah lebih tahan lasak dan berkualiti tinggi. Get it??

Selain untuk keanjalan sel, collagen powder sangat baik untuk KESIHATAN SENDI..

Tulang juga perlukan kolagen. Kolagen membentuk 90% protien matriks tulang-tulang dan dua pertiga dewasa tulang rawan artikular. 

Jadi, bagi mereka yang kekurangan kolagen berisiko mengalami masalah tulang dan sakit sendi tau..

Tahu tak penghasilan kolagen tubuh mula perlahan apabila memasuki usia 25 dan sampai suatu tahap kolagen tidak lagi dihasilkan oleh tubuh??

Jadi, macam mana nak kekalkan kolagen tubuh?? Pilihlah produk kolagen berkualiti tinggi dan saya pilih Shaklee collagen powder..

Jom tengok testimoni-testimoni pengguna Kolagen Shaklee Terbaik bagi atasi kulit kendur, garis halus, kulit kusam dan sebagainya.













KEBAIKAN KOLAGEN SHAKLEE

  • Mengembalikan keanjalan kulit menjadikan kulit cantik dan halus.
  • Meningkatan kelembapan kulit dan mengelakkan kulit kering.
  • Mencerah dan mengurangkan pigmentasi dan jeragat di wajah. 
  • Menegangkan kulit yang kendur...pasti puas hati!! 
  • Anti-penuaan dan mengurangkan kedutan.. wajah awet muda.
  • Mengecilkan lubang pori-pori di wajah dan mengurangkan 'eye bag'. 
  • Meningkatan kecergasan tubuh badan dan menjadikan kulit tubuh halus dan cantik.
  • Memberikan kesuburan rambut semulajadi. 
  • Sangat puas hati - berkesan sangat-sangat
  • Tiada bahan terlarang dan kesan sampingan seperti kebanyakan produk lain. Boleh buat masker lagi.. syoknya!!!



KANDUNGAN BAHAN DALAM SETIAP PEK KECIL KOLAGEN SHAKLEE TERBAIK







TERBAIK KAN!!!
So apa tunggu lagi?


Hubungi saya disini untuk cara pengambilan yang berkesan.

012.2475 576
Normala
Pengedar Shaklee seluruh Malaysia.





Himpunan Testimoni YOUTH Skincare Terbaik Shaklee : untuk kulit rosak, jerawat, jeragat dan kusam serta tona tidak sekata.


Review Testimoni Youth Skincare Shaklee, ramai yang telah mencubanya dan banyak kelebihannya bagi membantu mereka yang sedang mencari skincare terbaik untuk memulihkan Kulit Rosak, Jerawat, Jeragat dan Kusam. Dengan Set Skincare YOUTH Shaklee ini dipatenkan dan cara penggunaan yang betul dan konsisten sangat berkesan untuk kulit orang Asia.

Ramai yang tertanya-tanya adakah Skincare Youth Shaklee ini berbaloi bagi atasi dan memulihkan kulit rosak, jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan sebagainya?

Sebagai langkah permulaan untuk merehatkan kulit muka dari pelbagai skincare yang telah digunakan, Shaklee menyediakan Set Permulaan untuk membantu redakan dan imbangkan keadaan kulit yang telah rosak akibat penggunaan skincare yang kandunagn bahan kimia berbahaya.

Set Permulaan YOUTH Skincare Shaklee;
  • LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  • PERFECTING SKIN TONER
  • AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
  • ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM


Tambahan untuk kulit matang, jeragat dan garis halus serta rosak ialah ; 
  • RADIANCE C + E 
  • YOUTH ACTIVATING SERUM


Lihatlah himpunan testimoni Youth Skincare Shaklee Terbaik untuk untuk kulit rosak, jerawat, jeragat dan kusam serta tona tidak sekata.


Testimoni skincare youth shaklee membantu pudarkan jeragat, kulit berseri dan anjal

Cara rawat wajah kusam dengan set skincare terbaik youth shaklee yang berkesan.

RAHSIA SKINCARE YOUTH SHAKLEE :


testimoni skincare youth shaklee untuk lelaki berkesan setelah 10 hari penggunaannya.





Skincare terbaik Youth atasi kulit rosak, jerawat, jeragat, kusam dan tona tak sekata




































  • Hubungi saya untuk info dan konsultasi percuma untuk Skincare Youth Shaklee terbaik:-

di : 012-2475 576



  • Normala Ab Shukor
  • Pengedar Shaklee Subang Perdana, Shah Alam, Subang Bestari, Denai Alam, Kg Melayu Subang dan sekitarnya.
  • Postage seluruh Malaysia

Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)