Petua awet muda dengan Set Skincare Youth Shaklee

Ketahui cara dan petua awet muda terkini dengan penggunaan Set Skincare Youth Shaklee.


Assalamualaikum..
Hai.. apa khabar semua.... harap semuanya sihat walafiat yer...
Kali ni saya nak review sikit berkenaan kesan penggunaan Set Skincare Youth Shaklee yang banyak testimoni  terbaik dan berkesan bagi penyelesaian kulit wajah yang bermasalah.




Haa mesti korang tak percayakan.. kalau sebut jer Shaklee mesti ingat vitamin ajerkan.... sebenarnya dalam banyak-banyak produk Shaklee ada juga penjagaan kulit secara luaran yang kini dikenali Set Skincare Youth Shaklee..

Kebaikan Set Skincare Youth Shaklee yang telah  terbukti berkesan kerana....


  • Ianya diuji selama 8 tahun sebelum di pasarkan.
  • 100% wanita yang menjalankan ujian terhadap youth mendapat kulit mereka menjadi lebih sihat dan muda.
  • 2/3 wanita mendapati kulit mereka menjadi 10 tahun lebih muda.
  • 100% bebas bahan kimia yang merbahaya.
  • Terbukti selamat dan berkesan.


Lihatlah bukti kesan testimoni seorang makcik ini yang telah menggunakan YOUTH™️ selepas 3 minggu. Makcik ni berumur 62 tahun yer...
Kesan selepas 3 minggu konsisten penggunaan Set Skincare Yoiuth ni ialah ;-

  • Kulit lebih muda
  • Makin cerah
  • Pori mengecil
  • Kulit makin licin
  • Kedut makin kurang


Tunggu apa lagi....jom hadiahkan Set Premium YOUTH™️ ini buat ibu tersayang korang...(sila jangan jeles yer)

So...macam mana nak dapatkan Set Skincare Youth Shaklee ni yer...
Boleh hubungi saya di 012-2475576 untuk cara penggunaan yang berkesan dan paling best lagi jika pembelian 1 Set skincare Youth Shaklee ni... anda akan dapat FREE MEMBERSHIP tau!... (mengikut syarat dan terma)
TESTIMONI YOUTH SHAKLEE


Meh saya kenalkan dulu kandungan setiap produk yang ada dalam Set Skincare Youth Shaklee ni...

Set rejim yang ada dalam Set Skincare Youth : 
~Luminous Gel Oil Cleanser dan Perfecting Skin Toner (untuk yang basic penggunaannya)


~ Age Defense Moisturizer - SPF50




~ Advanced Renewal Night Cream
~ Youth Activating Serum




~ Radiance C + E



Lihat carta dibawah ini untuk menentukan tahap keadaan kulit wajah anda untuk set skincare YOUTH yang sesuai: 



Set Skincare Youth ni telah banyak dan telah laris dipasaran, berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkaitannya, hubungi saya yer. sekian. terima kasih kerana sudi melawat blog saya.


Your Shaklee Health Consultant 
Normala Shukor
Shaklee ID | 917807
Whatssap | 012-2475576
Pengedar Shaklee Selangor


Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar.



TESTIMONI YOUTH Shaklee : skincare terbaik, produk bebas kimia rawat kulit jeragat, parut jerawat, pori terbuka, kulit rosak

PROMOSI SEPANJANG AUGUST INI



Nak tau tak kenapa Youth memang terbukti berkesan?
  • Diuji selama 8 tahun sebelum di pasarkan.
  • 100% wanita yang menjalankan ujian terhadap youth mendapat kulit mereka menjadi lebih sihat dan muda.
  • 2/3 wanita mendapati kulit mereka menjadi 10 tahun lebih muda.
  • 100% bebas bahan kimia yang merbahaya.
  • Terbukti selamat dan berkesan.
Tengok sendiri hasil dan kesan mereka yang telah menggunakan Youth. Memang terbaik kesannya kan..

FIRM DEVICE

Best sangat bulan ni sebab korang akan dapat FIRM DEVICE utk urut muka tu just for FREE dengan pembelian semua item di bawah:



  • LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
•pencuci muka ni jenis gel yang tak berbuih
•menanggalkan kotoran pada muka dengan sangat efektif tanpa menyumbatkan liang pori wajah



  • PERFECTING SKIN TONER
•membersihkan sel kulit mati
•menghidratkan dan membekalkan nutrisi pada kulit



  • YOUTH ACTIVATING SERUM
•memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit yang lebih muda dan berseri
•mempunyai 10x ganda bahan aktif untuk pembaharuan sel kulit yang kritikal
•terdiri daripada campuran vitamin, polifenol yang menggalakkan penghasilan kolagen dan sel kulit yang lebih baru dan sihat



  • AGE DEFENSE MOISTURIZER-SPF 50
•membantu melembapkan kulit
•melindungi kulit dari sinaran matahari dengan SPF 50 UVA/UVB



  • ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM-LIGHT
•ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang lain untuk menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur
•meransang penghasilan kolagen dan elastin
•menjadikan kulit lebih muda, glowing dan lebih cerah



  • RADIANCE C+E (Optional)
•memberikan kulit yang lebih gebu dan cerah
•mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan
•pudarkan jeragat dan berikan tona kulit yang lebih sekata
•melicinkan teksture kulit dan menjadikan kulit nampak lebih muda
•kapsul ini berasaskan tumbuhan yang 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet
•kapsul berfungsi untuk mengurangkan risiko vitamin daripada teroksida

Sempena promo kali ni, jom grab skincare youth ni untuk skin yang lebih sihat dan kelihatan muda!

YOUTH IS HOPE ❤️





Ni ialah antara testimoni pengguna YOUTH Skincare Shaklee

testimoni YOUTH

testimoni YOUTH

testimoni YOUTH


Your Shaklee Health Consultant 
Normala Shukor
Shaklee ID | 917807
Whatssap | 012-2475576
Pengedar Shaklee Selangor


Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar.






Testimoni : Vivix bantu demam denggi

Demam Denggi merupakan sejenis penyakit yang disebabkan oleh jangkitan virus Denggi (genus Flavivirus) yang disebar oleh nyamuk Aedes betina. Cara penyebarannya ialah melalui gigitan nyamuk aedes orang yang berpenyakit virus denggi kepada orang yang sihat. Terdapat dua jenis denggi yang paling berat iaitu Demam Hemoragik Denggi (DHF) dan Sindrom Kejutan Denggi (DSS).

Virus Denggi akan terpendam di dalam badan pesakit selama 3 - 14 hari (purata 4 hingga 6 hari) sebelum menunjukkan tanda-tanda. Pesakit mungkin akan mengalami demam mengejut diikuti dengan berbagai-bagai tanda dan gejala tidak khusus.

Denggi dan denggi berdarah merupakan penyakit febril akut (acute febrile), dijumpai di kawasan tropika, dengan taburan geografi serupa dengan malaria. Disebabkan oleh satu daripada empat virus serotype yang berkait rapat dari genus Flavivirus, famili Flaviviridae, setiap serotype cukup berbeza menjadikan tiadanya perlindungan bertindan (cross-protection) dan wabak denggi yang disebabkan oleh pelbagai serotype (hyperendemicity) boleh berlaku. Denggi disebarkan kepada manusia oleh nyamuk Aedes aegypti (hanya kadang-kala oleh Aedes albopictus).  
sumber rujukan : https://ms.wikipedia.org/wiki/Demam_Denggi


Mengenal pasti demam denggi:

Demam denggi adalah sejenis penyakit berjangkit berbahaya yang disebabkan oleh virus denggi dan dibawa oleh nyamuk aedes. Pada masa ini, tiada ubat khusus untuk merawat penyakit itu kecuali aktiviti pencegahan adalah amat penting. Antara tanda-tanda demam denggi ialah:
  • Demam kuat yang mengejut dan berterusan
  • Bintik merah pada kulit
  • Sakit teruk pada tulang-tulang, otot-otot, sendi-sendi, biji mata dan kepala
  • Berdarah pada badan, hidung dan mulut
  • Hilang selera makan
  • Muntah-muntah
  • Sakit perut
  • rasa pahit pada lidah
  • lemah dan tidak bermaya


Rawatan denggi :

Rawatan utama adalah terapi sokongan. Pesakit digalakkan untuk mengekalkan makanan sihat, terutamanya minum air secukupnya. Sekiranya pesakit tidak mahu / tidak mampu minum, tambahan melalui cecair intravena mungkin diperlukan untuk menghalang kekeringan dan hemoconcentration teruk. Pemindahan darah mungkin diperlukan sekiranya bilangan platelet turun dengan banyaknya. Cara yang lain untuk mencegah penyakit ini juga pesakit perlu bersenam pada waktu pagi atau berjoging dan beriadah. Minum air paling penting dalam hidupan harian kita. Minum air mineral sekurang-kurangnya 8 gelas sehari atau selebih-lebihnya pun hanya maksimum 16 gelas sehari.


Selain itu, bagi yang ingin mencuba altenatif lain bolehlah dengan Set ini iaitu:-


  • Vivix
  • Nuriferon
  • Performance Drink


Ini adalah testimoni pesakit demam denggi yang pulih dengan pengambilan Vivix.



Alhamdulillah, testimoni isteri pesakit vivix ni sangat gembira dengan kesan vivix, alkisah suaminya kena demam denggi. bayangkanlah bacaan platlet dari 146 naik ke 178 dengan izinNya. Malah bintik-bintik merah pada anggota badan beransur hilang. Bukan itu sahaja, sakit-sakit sendi yang dirasai setelah kian lama telah pulih. Niat untuk merawat masalah demam denggi beliau, tak sangka pula sakit sendi pon beransur pulih.




So.. perlu kita tahu bagaimana set ni boleh membantu penyakit demam denggi pulih? Seperti yang kita tahu ia disebabkan serangan Virus. Oleh sebab itulah platelet darah kita semakin menurun jika tidak bertindak lebih awal lagi.  Platelet ni ialah berfungsi membekukan darah.

  • Vivix adalah tonik anti-penuaan semulajadi yang mampu bertindak jauh kedalam sel-sel dan saraf melindungi dan memperbaiki sehingga ke tahap selular DNA. 
    Ia turut membantu mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan proses penuaan pada tahap sel. Bila kita sakit, banyak DNA kita rosak. Badan sangat lemah dan kurang daya melawan penyakit dan Vivix ni memulihkan DNA sebab tu boleh kata semua penyakit sesuai ambil Vivix kecuali mati. 
  • VIVIX bertindak menjaga kesihatan yang menyeluruh. Ia membantu melindungi kesihatan jantung dan fungsi kardiovaskular, kesihatan otak, melindungi dan menyelengara fungsi sistem imunisasi yang lebih baik, bertindak sebagai pelincir untuk kesihatan sendi, melambatkan penuaan sel agar tidak mudah rosak, membekalkan antioksida yang tinggi bagi melawan radikal bebas serta meningkatkan tenaga pada tahap sel.

  • Nutriferon adalah immune booster yang membantu menaikkan semula imuniti badan yang semakin kurang melawan virus.

  • Performance pula berfungsi untuk mengekalkan bendalir dalam badan supaya tak terhidrat dan mengekalkan suhu normal. Biasanya kita dengar bila denggi jer kena minum 100 plus kan.. Ni Performance ni 10 kali ganda lebih baik daripada 100 plus..

So kalau anda sedang mempunyai masalah denggi boleh cuba set denggi Shaklee ni. Yang penting adalah usaha dan sabar hadapi masalah. Kita hanya berusaha Allah yang mengurniakan penyembuhannya. 





Your Shaklee Health Consultant 
Normala Shukor
Shaklee ID | 917807
Whatssap | 012-2475576
Pengedar Shaklee Selangor


Pengeposan ke seluruh Malaysia melalui kurier berdaftar



Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)