merancang kehamilan dengan kebaikan set kesuburan shaklee berkesan

Ramai yang telah mendirikan rumahtangga dan antaranya menghadapi masalah lambat dikurniakan cahayamata. Adakah sebab-sebab dibawah ini yang menyukarkan dan masalah kepada anda dan pasangan anda?

- haid tidak teratur
- ketidakseimbangan hormon
- masalah sperm yang tidak aktif/kurang bilangannya
- amalkan minuman yang berkafein
- senggugut yang melampau
- keletihan dan stress
- kurang zat dan nutrisi dalam badan
- terlalu kurus dan gemuk
- masalah rahim kembang dan tidak sihat

Menurut pakar kesihatan tahap kesuburan dan kesihatan hormon dalam badan seseorang dapat dibantu dengan pengambilan suplemen/ vitamin tambahan sebagai langkah yang sangat baik u4ntuk masalah diatas.

Set kesuburan shaklee menyediakan suplemen/vitamin tambahan bagi membantu pasangan untuk mendapatkan zuriat.. insya allah dengan izinNya... perlulah juga kita sebagai umat islam memohon doa kepadaNya untuk kebaikan walaupon cepat atau lambat yang menentukannya.

Set kesuburan shaklee adalah untuk suami dan isteri:-

Set suami - vit.  E & zink compleks
Set isteri - alfalfa & gla


Apa kebaikan set kesuburan ini yer... jom kita tengok sama-sama..

Gla compleks shaklee
-membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
-wanita period tak teratur
-wanita period heavy flow atau sedikit
-wanita yang alami proses putus haid
-wanita yang sering lewat datang haid
-wanita yang senggugut
Fungsinya :
-membantu tingkatkan kesuburan (hasilkan cecair serviks)
-membantu sperma hidup lebih lama (5) hari dan memudahkannya terus ke tiub fallopio
-melegakan pms (sindrom pra-haid/senggugut), abdominal pain, breast pain
-mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri bagi elakkan risiko keguguran
-menguatkan imuniti tubuh dan baik untuk fungsi saraf.

Alfalfa shaklee
-dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
-melegakan sakit sendi dan belakang.
-menghilangkan kelesuan dan tekanan.
-memberi kelegaan semasa haid
-merawat masalah keputihan pada wanita
-membesarkan dan menegangkan payudara untuk wanita
-bertindak seperti kacip fatimah untuk menyihatkan rahim dan meningkatkan kesuburan.
-memulihkan urat selepas bersalin

Zink compleks
-menghasilkan sperma yang lebih berkualiti dan sihat.
-membantu memekatkan air mani
-meningkatkan jumlah dan kuantiti sperma serta meningkatkan keaktifan sperma supaya tahan lebih lama (motility sperm)
-membantu melindungi sperma dalam menentang bakteria
-membantu mencegah kemandulan serta meningkatkan fungsi organ seksual.

Vitamin E shaklee
-meningkat kualiti dan bilangan sperma yang sihat (sperm count).
-membantu tingkatkan libido (keinginan seks)
-menjadikan anda tampak lebih muda kerana bertindak sebagai antioksidan dan membantutkan proses penuaan sel awal yang disebabkan radikal bebas.
-membantu atasi masalah kelesuan.
-merendahkan paras kolesterol dan membantu mencegah kanser.

Sebarang pertanyaan hubungi saya untuk konsultasi percuma
Sms/whatsapp 012-2475576
Email - vitaminsihat2u@gmail.com




testimoni set bersalin shaklee untuk badan sihat dan cergas

Assalam.. moga sihat-sihatlah hendaknya yer...
Kali ni nak cerita testimoni ibu-ibu yang mengambil set bersalin sebagai pilihan yang paling terbaik untuk kesihatan ibu malah bayi juga turut mendapat kebaikannya bersama..

Saya tiada pengalaman dalam mengambil set bersalin ni tetapi mengamalkan suplemen untuk tekanan darah rendah.. masalah saya selalu pening, cepat penat, stress dan adakalanya emosi tidak stabil dan sering dalam keadaan gelisah....masa tu anak bongsu saya sudahpon berusia 4 tahun.. apa yang saya rasa badan semakin bertenaga dan masalah tekanan darah rendah dapat diatasi.... doktor memang ada nasihatkan saya untuk mengambil suplemen tambahan kerana baginya ubatan ini hanyalah bersifat sementara dan side effect sangatlah banyak jika penggunaan dan amalkan berterusan. Syukurlah saya bertemu dengan SHAKLEE yang membuatkan saya sihat untuk jalani kehidupan yang sangat-sangat bahagia.

Set tekanan darah rendah adalah set asas/basic sama dengan hamil dan set bersalin dan  hanya ada beberapa suplemen/vitamin tambahan untuk melengkapkan pengambilan semasa dalam tempoh berpantang.

Set bersalin shaklee terdiri daripada :
Set asas/basic - vitalea, b.compleks & vit. C
tambahan - esp, zink, ostematrix & alfalfa

Kebaikannya adalah :-
> Pulihkan tenaga siibu semasa berpantang dan selepas habis berpantang,
> Berjaga malam pon tak mudah letih dan lesu,
> Siibu bertenaga dan sihat malah lebih berseri-seri
> Elakkan meroyan dan pening2 kepala dlm pantang.
Elakkan sembelit, kembung perut dan sakit2 badan.
Mempercepatkan luka bersalin/pembedahan dengan baik.
Membantu elakkan kembung perut pada bayi dan menjadikan kulit bayi bersih dan sihat hasil daripada pengambilan suplemen oleh siibu.

[✔] ESP (pilihan)– hasilkan sel-sel baru dan bertindak membantu menyembuhkan luka dengan cepat, dan sebagai milk booster untuk ibu menyusukan anaknya, membekalkan tenaga kepada ibu yg berjaga malam. Menjadikan kulit lebih berseri-seri, cerah semulajadi  dan tidak kusam.

[✔] Vitalea – Multivitamin lengkap untuk membantu ibu lepas bersalin yang kehilangan banyak darah, memberi tenaga dan membantu ibu agar lebih sihat.

[✔] B Complex – Anti stress sebagai agen penenang semasa ibu dalam tempoh berpantang untuk elakkan pening2 dan tambahan asid folik untuk yang menyusukan anaknya.

[✔] Vitamin C - Membantu ibu meningkatkan imunisasi dan membantu menyembuhkan luka lebih cepat serta menjadikan kulit cerah semulajadi. Sebagai antioksidan terbaik untuk masalah selesema dan alergi.

[✔] Zinc Complex – Membantu meyembuhkan, mengeringkan luka bersalin ataupun luka pembedahan dengan cepat.

Testimoni ibu-ibu yang membuat pilihan tepat dengan set bersalin shaklee ini.



http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2014/02/set-bersalin-berpantang-terbaik-dan.html

Cuba dan rasakan kesan yang sangat puashati!!!

Hubungi normala untuk pertanyaan dan set bersalin shaklee yang terbaik.
SMS/WASSAP 012-2475576

kebaikan dan manfaat vivix untuk awet muda dan merawat penyakit

Kebaikan vivix telah terbukti berkesan membantu masalah kecantikan dan kesihatan, bertindak dari dalam pada tahap selular bagi meningkatkan kecergasan dan mengembalikan rasa muda semuda 25 tahun sebelumnya..... haaa best bukan??

Di kala usia meningkat ini, pengambilan pelbagai jenis ubat atau vitamin menjadi sangat sukar. TETAPI, dengan hanya 1 SUDU TEH VIVIX sahaja sehari. Mudah dan ringkas sahaja kan. Malah menyenangkan bagi ibu bapa yang berusia mengamalkannya... tak payah dah ubat banyak-banyak...

nak tau rahsia VIVIX menjadikan anda awet muda dan rahsia VIVIX mengatasi masalah kulit (termasuk eczema dan psiorasis)

VIVIX SHAKLEE membantu pesakit psoriasis legakan sakit yg dialami. Klik sini :
https://www.facebook.com/bizzmom.health.and.beuty/posts/581192125288236



Testimoni mereka untuk masalah perokok tegar.



Vivix telah terbukti membantu menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

Kebaikan, khasiat dan manfaat Vivix.
Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA

1. Memperbaiki DNA
-Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

2. Memperbaiki tenaga sel
-Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

3. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi
-Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan

2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius

3) Membantu kurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung

4) Membantu kurangkan kompilasi diabetes / kencing manis

5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf

6) Membantu kurangkan insiden bg penyakit nyanyuk

7) Membantu dlm proses penurunan berat badan

8) Menyokong kesihatan mata

9) Meningkatkan kesihatan imum badan

10) Menggalakan kesihatan keseluruhan


Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan : 

SMS/WASSAP 012-2475576
Normala Ab. Shukor
Shaklee independent distributor

KEBAIKAN SET BERPANTANG/BERSALIN SHAKLEE TERBAIK DAN BERKESAN


Masih tercari-cari set berpantang/bersalin yang sesuai untuk ibu dan bayi. Paling selamat perlu diambil perhatian dengan kandungan bahannya adalah tidak memudaratkan badan untuk ibu dan bayi.

Kenapa ramai yang memilih set barpantang/bersalin Shaklee ini?
  • MEMBANTU IBU KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI.
  • MEMBANTU LUKA BERSALIN/PEMBEDAHAN CEPAT SEMBUH.
  • MEMBANTU PROSES MEMBUANG AIR BESAR MENJADI MUDAH TANPA SEMBELIT.
  • MENJADIKAN BADAN SEGAR & CERGAS WALAUPUN BERJAGA MALAM MENJAGA BAYI.
  • WAJAH KEKAL BERSERI, CERAH SEMULAJADI DAN TIDAK KUSAM.
  • SUSU SEMAKIN MERIAH, BANYAK DAN PEKAT.
  • MEMBANTU ATASI PENING KEPALA DAN MENJADIKAN MOOD KEMBALI CERIA SEPANJANG BERPANTANG.
  • SELAMAT PADA BAYI DAN TANPA PENGAMBILAN JAMU YANG MEMBERI KESAN KEPADA PENYUSUAN BAYI ANDA.
Set berpantang/bersalin shaklee boleh diambil sejurus selepas bersalin bagi mengembalikan tenaga dan menambahbaikan nutrisi yang hilang selepas bersalin.

Apa ada dalam Set Berpantang/Bersalin Shaklee Terbaik nih?


[✔] ESP – Menghasilkan sel2 baru dan bertindak membantu menyembuhkan luka dengan cepat, dan sebagai milk booster untuk ibu menyusukan anaknya!

[✔] Vitalea – Multivitamin lengkap untuk membantu ibu lepas bersalin yang kehilangan banyak darah, memberi tenaga dan membantu ibu agar lebih sihat.
[✔] B Complex – Anti stress sebagai agen penenang semasa ibu dalam tempoh berpantang untuk elakkan pening2 dan tambahan asid folik untuk yang menyusukan anaknya.
[✔] Vitamin C - Membantu ibu meningkatkan imunisasi dan membantu menyembuhkan luka lebih cepat serta menjadikan kulit cerah semulajadi. Sebagai antioksidan terbaik untuk masalah selesema dan alergi.
[✔] Zinc Complex – Membantu meyembuhkan, mengeringkan luka bersalin ataupun luka pembedahan dengan cepat.
[✔] Ostematrix (Calcium) - Penting untuk mengelakkan sembelit semasa dalam tempoh berpantang dan elakkan lenguh2 badan dan sakit badan ketika menyusukan anak.


ESP SHAKLEE


SET BERPANTANG/BERSALIN SHAKLEE


TESTIMONI SET BERPANTANG/BERSALIN SHAKLEE


Hubungi saya untuk pengambilan yang berkesan dan konsultasi percuma hanyalah dari vitaminsihat2u.
SMS/Whatsapp Normala : 012-2475576
Email : vitaminsihat2u@gmail.com

COD: Subang Jaya – Shah Alam – Damansara – Petaling Jaya – Subang Perdana - Kg. Melayu Subang dan kawasan sekitarnya.
POST LAJU : 2-4 hari bekerja.








Kebaikan lecithin shaklee

Lecithin shaklee diekstrak daripada kacang organik bukan GMO dan setiap kapsulnya mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. lecithin dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tepu.

Apa kebaikan dan manfaat lecithin shaklee ini?
  • Lecithin ada pada setiap set untuk turunkan berat badan/ set kurus bertindak membantu menyerap vitamin yang larut lemak iaitu vitamin A, D,E dan K untuk kesan yang optimum
  • Melindungi hati dengan membantu menghalang enapan lemak dihati dan memulihkan kesihatan hati.
  • Menjadi pembakar dan pemecahan lemak dan kolesterol dan sebagai 'pembersih' salurdarah denagn membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid didalam tubuh.
  • Sebagai pelansingan kerana fungsinya menghalang obesiti dengan pengambilan yang konsisten dan kerap mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelansingan yang seimbang.
  • Mencantikkan otot dan kulit iaitu membentuk membran sel, melembabkan danmenghaluskan kulit untuk kulit cantik, mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan proses penuaan yang sihat.
  • Membantu kejadian batu karang dan memperbaiki alergi kulit - dermatitis, demam alergi.
  • mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress kerana kandungan kolin membentuk penghantar untuk saraf ktanial dan mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang alzheimer.
  • Menghalang tekanan darah tinggi dan menggalakkan peredaran darah yang sihat.
  • memperbaiki prostat lelaki dan membantu meringankan sembelit kerana lecithin sebagai pelembut bahan buangan dan melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus untuk proses pembuangan menjadi lancar.
Hubungi saya untuk pengambilan yang berkesan dan konsultasi percuma hanyalah dari vitaminsihat2u. 

SMS/Whatsapp Normala : 012-2475576
Email : vitaminsihat2u@gmail.com

COD: Subang Jaya – Shah Alam – Damansara – Petaling Jaya – Subang Perdana - Kg. Melayu Subang dan kawasan sekitarnya.
POST LAJU : 2-4 hari bekerja.

Ingin mendapatkan harga ahli? Sudah semestinya!
CARANYA...
Hanya DAFTAR AHLI anda akan mendapat harga ahli -

(jimat 15-25%) dan kelebihan lain bila mendaftar ahli Shaklee.

Jangan tunggu lagi, mendaftarlah dengan segera kerana yuran hanyalah SEUMUR HIDUP iaitu sebanyak RM65.00 (tambahan RM10.00 untuk kos pengeposan kit ahli utk Semenanjung Malaysia dan RM20.00 untuk pengeposan ke Sabah, Sarawak dan WP Labuan)

Klik sini utk mendaftar ahli pada hari ini :
JOINT AHLI SHAKLEE

kebaikan gla shaklee untuk kulit dan atasi pms dengan berkesan

Tak hairanlah ramai wanita yang sangat sukakan gla complex shaklee ini kerana rupa-rupanya banyak dan lebih khasiatnya yang sangat menakjubkan! Vitamin ini perlu ada pada setiap wanita yang mementingkan penjagaan kulit dan kesihatan tubuh mereka. apa yang istimewanya Gla Shaklee ini berbanding dengan EPO biasa yang ada dipasaran sekarang.
GLA COMPLEX
GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E dengan 2 kali ganda kebaikan daripada EPO biasa .

Setiap kapsulnya mengandungi 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik omega-6.



Digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang alami proses menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan membuatkan kulit nampak lebih glowing-glowing lagi!!

GLA bagus untuk hampir semua sakit kulit. Mengurangkan kegatalan. Melembapkan kulit yang kering disebabkan ekzema.

GLA Shaklee terbaik dari EPO biasa dgan kesan 2 kali ganda membantu :
>Mengawal dan mengatur kitaran haid.
>Seimbangkan hormon dan meningkatkan kesuburan.
>Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
>Membantu dalam menangani proses menopause.
>Menguatkan kuku & rambut.
>Menjadikan kulit lebih sihat, glowing & berseri-seri. Membantu kecutkan jerawat.
>Membantu menangani ekzema.
>Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
>Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
>Menguatkan immuniti badan.
>Memperlahankan process penuaan.
>Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
>Mengawal kencing manis
>Mengawal kolesterol.
>Bagus untuk saraf.

Set cadangan paling cepat laris:-
~GLA + VIT C - utk kecutkan jerawat & kulit cantik.
~GLA + Alfalfa - utk kesuburan.
~GLA + Ostematrix - utk sakit senggugut


Gla diambil bersama Sustained Release Vitamin C sangat membantu kulit jerawat :
> Mengecutkan jerawat dan membantu kurangkan parut jerawat
> Kulit cerah tiada kesan parut dan berseri.
> Atasi pms dan stabilkan hormon wanita.
> Antioksidan lawan serangan selsema dan membentuk kolagen untuk kulit kusam
> kulit cerah semulajadi dan paling best nampak glowing2 gitu
> Sustained Realese Vitamin C Shaklee utk kulit cerah semulajadi dan antioksidan lawan jangkitan.




Kebaikan & manafaat Vitamin C SHAKLEE membantu:
>Mencerahkan kulit dengan membina kolagen untuk kulit sihat
>Samaratakan tona kulit muka (lagi berkesan diambil bersama ESP)
>Menaikkan seri wajah dan awet muda
>Menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
>Kecutkan jerawat dan hilangkan bintik hitam
>Menguatkan antibodi badan, alergi dan bersin waktu pagi
>Sesuai utk ibu hamil dan menyusukan anak
>Lelaki dan perempuan
>Dijamin selamat, berkesan dan semulajadi
>Jimat dengan 6 bulan penggunaan

‪Ditambah dgn ESP paling berkesan utk kulit cantik, gebu dan berseri-seri

testimoni berjaya untuk kulit bebas jerawat dan menjadikan kulit bersih, sekata dan cantik. 



Merawat kulit kusam, kesan parut, cela dan tona tidak sekata. Klik sini : http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2014/02/tips-kulit-cantik-berseri-dengan-esp.html

Hubungi saya untuk pengambilan yang berkesan dan konsultasi percuma hanyalah dari vitaminsihat2u.
SMS/Whatsapp Normala : 012-2475576
Email : vitaminsihat2u@gmail.com


COD: Subang Jaya – Shah Alam – Damansara – Petaling Jaya – Subang Perdana - Kg. Melayu Subang dan kawasan sekitarnya.
POST LAJU : 2-4 hari bekerja.





Set kurus budget shaklee terbaik, cara kuruskan badan paling selamat

Berat berlebihan atau masalah kegemukan sering menjadi punca pelbagai penyakit yang datang lebih- lebih lagi mereka yang tidak mahu mengambil langkah berjaga-jaga tentang masalah kesihatan tubuh badan.

Ada yang berani mengambil langkah paling drastik dengan pengambilan ubatan yang tidak berdaftar dan mendatangkan masalah pada kemudian hari kerana mahukan kurus secepat yang boleh.

Ini bukanlah jalan yang selamat untuk kurus kerana kandungan/ramuan ubatan tersebut ada yang mengandungi bahan terlarang dan boleh mengakibatkan masalah seperti kegagalan buah pinggang kerana fungsi buah pinggang bekerja keras untuk memproses dan menapis apa yang masuk dan keluar dalam badan kita sekaligus akan mengakibatkan sistem organ dan darah menjadi komplikasi serius dan ada sesetengah kes membawa kepada kematian.




Apa yang boleh kita amalkan untuk menurunkan berat badan yang selamat dengan mengamalkan cara kehidupan yang sihat dari segi pengambilan pemakanan yang berkhasiat, kebersihan dan penjagaan diri, pergaulan positif dengan orang ramai dan banyak lagi perkara positif yang perlu diamalkan.

Suplemen/vitamin Shaklee menyediakan beberapa set turunkan berat badan terdiri daripada Set Premium dan Set Budget.

Jangan salah faham yer... dengan pengambilan suplemen atau vitamin shaklee ini tidak semestinya anda abaikan amalan kehidupan yang sihat seperti yang dinyatakan diatas tadi... kerana set- set ini hanya membantu untuk menyokong dan sekaligus membaik pulih kesihatan anda luar dan dalam... insya allah.

Set kuruskan badan atau turunkan berat badan shaklee berfungsi untuk menyingkirkan lemak-lemak jahat dan ianya lebih dikenali 'loss inch'... iaitu dengan mengekalkan bentuk tubuh badan tanpa ada kesan kulit menggeleber dan menurunkan berat badan tanpa anda sedari.. anda akan merasakan badan yang sihat dan cergas kerana suplemen bertindak menggantikan nutrisi yang hilang kesan daripada amalan diet anda.. so jangan tak percaya pakaian lama anda dah boleh pakai kembali...

Notakaki : Dapatkan jadual pemakanan dan pengambilan suplemen shaklee yang betul untuk dapatkan kesan yang baik.




Set Premium : Herblax, Alfalfa, Omega, Lecithin Esp/Cinch
Set Budget : Herblax, Lecithin, Alfalfa

Kebaikannya :


Cinch - mengimbangi nutrien denagn leucine dan rendah kalori, leucine membantu dalam pembinaan otot supaya pembakaran lemak lebih efektif tanpa menjejaskan kulit menggeleber.
Esp - mengandungi protin untuk rasa lebih kenyang dan atasi kegemukan air dalam badan.
Herblax - Detoks semulajadi untuk pembersihan usus supaya suplemen/vitamin boleh menyerap dan bertindak dengan lebih berkesan lagi. perlu untuk apa-apa juga sebelum pengambilan sebarang suplemen/vitamin lain.
Lecithin/Omega - membakar lemak lebih efektif dan memelihara jantung yang sihat.
Alfalfa - bertindak seperti 'span' dengan menyerap lemak dan mengangkutnya keluar melaui sistem pembuangan dengan lancar.


Kebaikan pengambilan set kurus shaklee :

✿Semulajadi, Selamat, Berkesan dan tiada kesan sampingan yang merbahaya tidak seperti kebanyakan produk yang lain.
✿Paling berkesan membakar lemak degil dan menurunkan kolestrol dalam badan.
 ✿Memperbaiki sistem imun dan membantu baikpulih kulit bermasalah.
✿Memelihara fungsi2 sendi dan menguatkan daya ingatan.
✿Tidak mengakibatkan kulit menggeleber dan menjadikan kulit dan otot pejal dan cantik berseri-seri.
✿Menjadikan tubuh sihat bertenaga.
Hubungi Normala untuk sebarang pertanyaan berkaitan suplemen shaklee.

SMS/ Whatsapp 012-2475576
Email : vitaminsihat2u@gmail.com



Klik sini untuk order ESP guna aplikasi esell baru.. anda pasti suka!!!
http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2014/07/soya-terbaik-kelebihan-kebaikan-khasiat.html

COD: Subang Jaya – Shah Alam – Damansara – Petaling Jaya – Subang Perdana - Kg. Melayu Subang dan kawasan sekitarnya.

POST LAJU : 2-4 hari bekerja.

Daftar jadi ahli Shaklee!!! Dapatkan harga ahli yang menjimatkan perbelanjaan anda sekeluarga.
Hanya DAFTAR AHLI anda akan mendapat harga ahli yang istimewa- (jimat 15-25%) dan kelebihan lain bila mendaftar ahli Shaklee.

Jangan tunggu lagi, mendaftarlah dengan segera kerana yuran hanyalah SEUMUR HIDUP iaitu sebanyak RM65.00 (tambahan RM10.00 untuk kos pengeposan kit ahli utk Semenanjung Malaysia dan RM20.00 untuk pengeposan ke Sabah, Sarawak dan WP Labuan)

Klik sini utk mendaftar ahli pada hari ini :
JOINT AHLI SHAKLEE

Kebaikan Alfalfa Shaklee, jamu paling selamat untuk ibu dan bayi dalam pantang, Detoks terbaik dengan Alfalfa Shaklee

Kebanyakkan ibu-ibu berpantang risau dengan pengamalan jamu yang boleh memberi kesan kepada bayi seperti demam kuning, kembung perut, naiknya ruam dam bintik-bintik merah dan paling risau jamu itu memberi rasa panas kepada bayi dan mengakibatkan tali pusatnya tidak baik sepenuhnya..

Mengikut pengalaman ibu-ibu yang telah mengamalkan Set Berpantang Shaklee begitu puashati dan memberi kesan yang sangat baik kepada ibu dan bayinya, ini kerana didalam Set Berpantang Shaklee terdapat satu ramuan yang boleh dikatakan "jamu paling selamat" untuk ibu dan bayi kerana khasiatnya memenuhi keperluan wanita berpantang, malahan sesiapa sahaja boleh mengambilnya...

Apakah yang dikatakan "Jamu Paling Selamat"
ianya adalah ===> ALFALFA SHAKLEE

Alfalfa Shaklee adalah tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi - Alfalfa telah digunakan oleh manusia sejak lebih dari 2500 tahun dan telah dikenalpasti sebagai makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Ia membekalkan nutrisi yang mana kebanyakkannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.10 biji alfalfa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu.

Alfalfa bertindak seperti jamu yang lain tetapi tidak memberi rasa panas dan selamat untuk bayi dalam proses berpantang, menyusu dan seterusnya. Ianya bertindak untuk menyihatkan rahim, membantu ibu-ibu dalam proses penyusuan berjalan lancar kerana Alfalfa digunakan sebagai "milk booster" sebagai makanan tambahan ibu-ibu yang menyusukan bayi mereka.

Untuk mereka yang alami masalah alahan seperti resdung dan kerap bersin diwaktu pagi, Alfalfa sangat bagus untuk membantu atasinya dengan Set Resdung Shaklee. Dengan pengambilan secara konsisten, Insya allah mereka akan mendapat kebaikannya seperti melegakan hidung yang gatal-gatal dan sekaligus sebagai detoks untuk menyingkirkan toksin-toksin yang lama terkumpul yang membolehkan badan menjadi lemah dan lesu. Malahan proses pembuangan menjadi lancar dan tidak mengambil masa yang terlalu lama. 


Bukan itu sahaja Alfalfa sangat membantu untuk menyihatkan rahim, melegakan senggugut teruk dan telah membantu mereka dalam proses untuk mendapatkan cahayamata denga izinNya... Insya allah berusaha adalah jalan terbaik daripada menyerah kalah... ini boleh didapati dalam Set Kesuburan untuk lelaki dan wanita.


Kebaikan lain yang ada pada Alfalfa :

1) Mencuci hati, darah dan usus - Ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.

2) Melawan alahan - memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap,bau badan dan ulat air (athlete's foot) dengan berkesan.

3) Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.

4) Menyingkirkan lemak dan kolesterol - kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol dan lemak-lemak jahat.

5) Melawan tumor - memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu dapat memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.

6) Melegakan keletihan - legakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakkan penyakit. ini adalah proses detoks untuk menyahkan toksin dalam badan.

7) Mencegah dan merawat sakit artritis

8) Sebagai milk booster untuk pengeluaran susu yang banyak bagi ibu yang menyusukan bayi.

9) Bertindak sebagai kacip fatimah dan kesan sangatlah superb....ibu-ibu patut cuba, sangat bagus untuk ibu-ibu dalam berpantang dan tidak memudaratkan pada bayi.

10) Membantu mengawal/menstabilkan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis.

Set Slimming Shaklee juga mengandungi Alfalfa untuk membantu proses pembuangan yang lancar dan pelangsingan yang sangat berkesan sekali.

Cadangan : Klik sini : Set Slimming Shaklee : Alfalfa, Lecithin & Cinch 


Cadangan Set mengandungi Alfalfa untuk : Turunkan berat badan, Set Berpantang, Set Menyusu, Set Kesuburan, Set Resdung dll.




SET RESDUNG SHAKLEE - Alfalfa, B. Complek dan Vita. C Sustained Release



Dapatkannya dari vitaminsihat2u dengan konsultasi percuma untuk setiap suplemen yang diambil.


Hubungi saya : SMS/Whatsapp NORMALA : 012-2475576
Email : vitaminsihat2u@gmail.com
FP :https://www.facebook.com/pages/Bizzmom-Health-And-Beauty/460157304058386





atasi badan penat dan lesu dengan kebaikan dan khasiat esp shaklee, vitamin untuk kulit cantik berseri

Bekerja seharian memang meletihkan dan membuatkan badan letih dan lesu. Bila badan rasa lemah.. maka secara langsung membuatkan kulit tidak bermaya dan terjadilah proses penuaan yg cepat.. kerana apabila badan tidak berfungsi dgan baiknya... cepatlah penyakit yg tak diingini datang dengan tak disangka-sangka.

Sebaiknya perlulah merawat sebelum parah lebih-lebih lagi kaum wanita kerana wanita banyak melalui proses yang sangat menguji keadaannya dengan berkahwin, menguruskan rumahtangga, mengandung, berpantang, melayan suami, anak- anak dan semuanyalah... haa takkan tak penat-penat kot?..

Vitamin/suplemen untuk atasi badan penat dan lesu adalah yang terbaik sekali : ESP SHAKLEE.


Kenapa ESP Shaklee?
ESP Shaklee Non-Gmo Soy Protein, adalah sumber protin terbaik Shaklee mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan seseorang. Protin diperlukan untuk proses pembinaan tisu2, otot2 dan organ dalam badan. Kekurangan protin boleh menyebabkan kelemahan sistem imun untuk lawan penyakit, masalah lebihan air dalam badan, hilang kepejalan otot, kerosakan kulit, masalah penghasilan darah dan hormon dan boleh mengakibatkan penyakit yang merbahaya.

Sangat sesuai kepada mereka yang menghidapi kencing manis kerana kandungan glisemik (G.I) yang rendah iaitu 3.9. Pengambilan berterusan dapat membantu cantikkan kulit wajah. Kulit cantik berseri-seri. Insyaallah.

♡Kelebihan dan khasiat ESP SHAKLEE♡
Dengan mengamalkan Esp setiap hari dan konsisten pengambilannya Esp Shaklee membantu :-

✿- Membina sel2 baru utk kulit cerah dan bersih. Menjadikan tona kulit sekata dan menjadikan awet muda.

✿- Pulihkan pigmentasi - kulit berseri, tona kulit sekata, pulihkan parut jerawat.

✿- Ibu hamil lebih bertenaga dan berseri, menyusukan anak (act as milk booster) -sebagai set lengkap untuk kehamilan, berpantang, dan memeriahkan lagi susu ibu.

✿- Membantu mengurangkan paras kolesterol dan penyakit jantung.

✿- Membantu mengawal masalah diabetes.

✿- Membantu memberi tenaga segera, meningkatkan sistem imun, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan bagi mereka yg sering letih dan lesu ✿- Membantu menurunkan berat badan – NAK KURUS!!! Sebab ESP mengenyangkan..

✿- Bantu pulihkan gastrik dan bagus utk mereka yang baru pulih dari sakit.

Testimoni mereka yang konsisten dengan ESP Shaklee.



 

✿ Lagi Resepi ESP sedap dan enak.. Klik sini: http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2014/03/variasi-resipi-cara-bancuh-esp-shaklee.html

=======================
Order? Sila hubungi :-
SMS/WASSAP 012-2475576
Email : vitamunsihat2u@gmail.com
Normala Ab. Shukor
Shaklee Independent Distributor

Cod : p.jaya, subang perdana, kg. Melayu subang, usj dan kawasan sekitarnya.
Postlaju 3-4 hari bekerja.
=======================


Klik sini untuk order ESP guna aplikasi esell baru.. anda pasti suka!!!
http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2014/07/soya-terbaik-kelebihan-kebaikan-khasiat.html


Testimoni Gla shaklee atasi senggugut, kecutkan jerawat dan masalah kesuburan

Alhamdulillah!!!...Testimoni mereka yg berjaya setelah mengambil GLA dan berpuashati dgan kesannya, membantu masalah yg dihadapi tanpa kesan sampingan.

Gla Shaklee bertindak lebih berkesan dgan 2 kali ganda lebih baik drpd epo (evening primerose oil).. tanpa kesan sampingan. Ianya suplemen semulajadi yang sangat dan paling popular sejak akhir2 ini....

?
 

Menarik bulan ini ==> "PROMOSI GLA Aug14"

~**GLA untuk kulit dan rambut berseri-seri**~
Set cadangan :-

~GLA + VIT C - utk kecutkan jerawat & kulit cantik.
~GLA + Alfalfa - utk kesuburan.
~GLA + Ostematrix - utk sakit senggugut.





GLA terbaik dr EPO biasa dgan kesan 2 kali ganda membantu :
>Mengawal dan mengatur kitaran haid.
>Seimbangkan hormon dan meningkatkan kesuburan.
>Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
>Membantu dalam menangani proses menopause.
>Menguatkan kuku & rambut.
>Menjadikan kulit lebih sihat, glowing & berseri-seri. Membantu kecutkan jerawat. >Membantu menangani ekzema.
>Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
>Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
>Menguatkn immuniti badan.
>Memperlahankan process penuaan.
>Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
>Mengawal kencing manis
>Mengawal kolesterol.
>Bagus untuk saraf.

Testimoni yg berpuashati dgan GLA Shaklee





Hubungi Normala utk lebih lanjut lagi
sms/wassap 012-2475576
Email vitaminsihat2u@gmail.com

Jamu bersalin terbaik - Berpantang dengan set bersalin shaklee terbaik atau jamu?

Ada kalanya jamu bersalin tidak sesuai untuk sesetengah ibu yang alahan teruk pada jamu dan bayi masih lagi alami 'kuning', DiShaklee memberi rasa puashati kepada ibu-ibu yang berpantang dengan mengambil Set berpantang Shaklee terbaik dan berkesan kerana ianya terdiri daripada suplemen untuk membantu tubuh badan yang lemah setelah melahirkan dan kehilangan banyak darah dengan membantu badan cergas dan bertenaga, elakkan masalah pening-pening dan meroyan, elakkan sembelit sewaktu dalam pantang, luka pembedahan dan luka bersalin cepat sembuh serta membantu proses penyusuan menjadi lancar dan memperbanyakkan air susu ibu.

SET BERPANTANG SHAKLEE JIMAT UNTUK 4 BULAN LAMANYA.


SMS / Whatsapp "SET BERPANTANG" ke 012-2475576
(✿◠‿◠)



 
Apa ada dalam Set Berpantang Terbaik nih?

[✔] ESP – Menghasilkan sel2 baru dan bertindak membantu menyembuhkan luka dengan cepat, dan sebagai milk booster untuk ibu menyusukan anaknya!


[✔] Vitalea – Multivitamin lengkap untuk membantu ibu lepas bersalin yang kehilangan banyak darah, memberi tenaga dan membantu ibu agar lebih sihat.


[✔] B Complex – Anti stress sebagai agen penenang semasa ibu dalam tempoh berpantang untuk elakkan pening2 dan tambahan asid folik untuk yang menyusukan anaknya.


[✔] Vitamin C - Membantu ibu meningkatkan imunisasi dan membantu menyembuhkan luka lebih cepat serta menjadikan kulit cerah semulajadi. Sebagai antioksidan terbaik untuk masalah selesema dan alergi.


[✔] Zinc Complex – Membantu meyembuhkan, mengeringkan luka bersalin ataupun luka pembedahan dengan cepat.


[✔] Ostematrix (Calcium) - Penting untuk mengelakkan sembelit semasa dalam tempoh berpantang dan elakkan lenguh2 badan dan sakit badan ketika menyusukan anak.


BONUS UNTUK ANDA JIKA MENGAMBIL SET INI!

  • MEMBANTU IBU KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI.
  • MEMBANTU LUKA BERSALIN/PEMBEDAHAN CEPAT SEMBUH.
  • MEMBANTU PROSES MEMBUANG AIR BESAR MENJADI MUDAH TANPA SEMBELIT.
  • MENJADIKAN BADAN SEGAR & CERGAS WALAUPUN BERJAGA MALAM MENJAGA BAYI.
  • WAJAH KEKAL BERSERI, CERAH SEMULAJADI DAN TIDAK KUSAM.
  • SUSU SEMAKIN MERIAH, BANYAK DAN PEKAT.
  • MEMBANTU ATASI PENING KEPALA DAN MENJADIKAN MOOD KEMBALI CERIA SEPANJANG BERPANTANG.
  • SELAMAT PADA BAYI DAN TANPA PENGAMBILAN JAMU YG MEMBERI KESAN KEPADA PENYUSUAN BAYI ANDA.


Nak dapatkan SET BERPANTANG TERBAIK ini?

==> SMS/ Whatsapp “SET BERPANTANG" ke 012-2475576

atau email : vitaminsihat2u@gmail.com

Normala Ab. Shukor
Shaklee Independent Distributor




Harga suplemen, vitamin Shaklee murah dan jimat, bagaimana jadi ahli shaklee

Ramai yang tertanya-tanya.. macam mana nak dapatkan harga jimat dan berbaloi-baloi??? Haaa... sini ada caranya..

Beli suplemen/vitamin dengan harga murah dan jimat? Sapa tak nakkan? Mula-mula dulu saya pon terfikir jugak.. nak harga yang murah, jimat dan senang nak dapatkannya, paling penting tiada unsur penipuan seperti kebanyakkan yang terjadi sekarang ni... 


Paling senang sekarang ni dah boleh order melalui online dan barang terus sampai ketempat kita dengan mudah dan jimatkan masa. Haa caranya.. kenalah daftar jadi ahli Shaklee dahulu barulah boleh dapatkan harga dengan super penjimatan yang berganda-ganda... best tak? Contohnya kalau anda suka beli ESP, anda dah boleh jimat sehingga 2X.XX.. wah! Memang jimat sangatlah.. dan... lagi best bilamana anda buat pembelian demi pembelian, anda akan dapat cash bonus pada bulan berikutnya...wah! wah! wah!... bestnyerrrr.. nak tahu apa yang anda dapat lagi bila dah jadi ahli Shaklee ni??? Jom layanssss 


Apa kelebihan daftar ahli Shaklee?

  • Pendaftaran RM75.00 SAHAJA untuk SEUMUR HIDUP 
  • Jimat 15-25% untuk setiap suplemen/vitamin 
  • Sistem online yang mudah dan cepat 
  • PROMOSI SETIAP BULAN – dapatkan dengan harga paling murah dan berbaloi-baloi! 
  • CASH BONUS – bulanan, capai target, kenaikan pangkat, perayaan, dll 
  • CAR BONUS 
  • Jemputan ke majlis anugerah/pencapaian terbaik 
  • Insentif ziarah umrah/ pakej percutian bertaraf 5 bintang 
  • Aura dari Master2 yang berjaya, kelas bimbingan, upline2 yang success, group2 yang berjaya akan membimbing anda untuk sama2 berjaya seperti mereka. 
Macam mana caranya? Jom baca langkah2 berikut utk ketahui lebih lanjut lagi.... 

Langkah 1
Daftar dengan RM75.00 sahaja untuk SEUMUR HIDUP... diingatkan sekali lagi SEUMUR HIDUP... kenapa SEUMUR HIDUP? Kerana memudahkan kita yang sebagai pengguna biasa2 dan pembelian pon 2-3 bulan sekali, so tak adalah rasa beban sangatkan nak bayar tiap2 tahun utk renew keahlian. Seperti biasa BUTIRAN PERIBADI diperlukan untuk PENDAFTARAN KEAHLIAN BARU seperti berikut:

Nama:
Alamat:
No K/P:
Tarikh lahir:
No. HP:
No MAYBANK Acc : (untuk tujuan masukkan cash bonus jika mencapai target yang ditetapkan)

Jika sudah berkahwin:
Nama suami/isteri:
No K/P:
Tarikh lahir:
No. HP:

Lengkapkan butiran diatas dan EMAIL kepada saya di vitaminsihat2u@gmail.com beserta bukti pembayaran untuk pendaftaran ahli baru sebanyak RM75.00 di:
Maybank Acc No.: 114169014712 (Normala Ab. Shukor)

Saya akan uruskan proses pendaftaran ahli baru anda setelah menerima butiran peribadi dan bukti pembayaran yang jelas dan tepat.

EMAIL : vitaminsihat2u@gmail.com
Maybank Acc No. : 114169014712
Nama : Normala Ab. Shukor
SMS/WHATSAPP : 012-2475576


Langkah 2
Anda akan menerima satu teks pesanan ringkas (SMS) daripada pihak Shaklee selepas pendaftaran keahlian baru dibuat dan anda sudah boleh terus menggunakan sistem ONLINE untuk order suplemen/vitamin mengikut kehendak anda. Yeah!!! Dah dapat HARGA AHLI lagi jimat berbaloi-baloi!!! Oh ya!.. PENTING!!! (SILA SIMPAN TEKS PESANAN RINGKAS (SMS) DARI PIHAK SHAKLEE UNTUK TIDAK LUPA NO. KEAHLIAN DAN KATA LALUAN BAGI MEMASUKI SISTEM ONLINE) 


Shopping hanya dihujung jari anda sahaja!!! Sangat menarik, jimat masa dan tenaga.


Laman Web Shakleehttps://www.shaklee2u.com.my/mbst_en/


Langkah 3
Selesai untuk tujuan diri sendiri, tetapi jangan lupa yer beritahulah kawan2, saudara-mara, adik-beradik atau sesiapa jua tentang KEAHLIAN BARU anda itu supaya mereka pon tertarik untuk mencuba suplemen/vitamin yang sangat berkesan dan membantu atasi masalah kesihatan dan kecantikan. Boleh war-warkan keahlian anda sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) melalui FB, Twitter, Instagrams, Emails, Chats dan sebagainya.. TAPI AWAS!!! HARGA AHLI HANYA UNTUK KEAHLIAN YANG SAH SAHAJA!!! So.. sapa-sapa nak HARGA AHLI sila daftar keahlian dahulu yer.... 



Jika anda berminat untuk menjadikannya satu pendapatan sampingan utk mengisi masa lapang, anda akan diberitahu cara dan bimbingan dari Master2 yang berjaya, group otai-otai dan upline2 yang superb yang sangat baik hati memberi panduan untuk berjaya seperti mereka. Paling penting kena RAJIN, USAHA, DISIPLIN, AMALAN ROHANI dan TIDAK MUDAH PUTUS ASA. Barulah berjaya!!! 



So, apa tunggu lagi.. jomlah mendaftar sebagai ahli baru Shaklee dan dapatkan super jimat dengan HARGA AHLI yang pasti puashati.

Pilihan ditangan anda. Rugi tak ambil peluang ini sebab anda boleh order bila2 masa dan dimana-mana jua tanpa rasa sangsi kerana anda telah menjadi AHLI YANG SAH dan layak mendapat keistimewaannya!!!

Paling rugi bila anda telah membuat banyak pembelian dan tak dapat merasa CASH BONUS sendiri!!! Haaa... rugikan???


Hubungi saya untuk pendaftaran ahli baru Shaklee dengan segera!
Email : vitaminsihat2u@gmail.com
SMS/Whatsapp : 012-2475576
Normala SID


Khasiat EPO (evening primrose oil) & GLA Shaklee untuk wanita

Apa bezanya EPO (Evening Primrose Oil) dengan GLA Shaklee?

GLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih 2 kali ganda GLA yang terdapat dalam EPO. Borage mempunyai 3 kali lebih dari segi bioavailabliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO biasa.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA, terdapat sumber terbaik Omega-6 digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk tingkatkan keberkesanan dan kestabilannya. Terbukti akan kesegaran dan kesannya, antioksidan semulajadi yang dipatenkan, bioavailbilitinya diuji secara klinikal dimana mampu menyerap dan mengadun kedalam sel dan tisu tanpa kesan sampingan.




Khasiat GLA aka EPO (Evening Primrose Oil) - Untuk Wanita dan Lelaki

Minyak GLA Shaklee berkualiti untuk kesihatan dan kecantikkan :-

  • Membantu mengawalatur kitaran haid, menyuburkan rahim.
  • Membantu kawal selia hormon lelaki dan wanita.
  • Melegakan Sindrom Sebelum Haid (PMS)-iritasi, sakit kepala, sakit payudara, kesenakkan dan kekejangan perut.
  • Mengurangkan simptom putus haid-panas badan, peluh sejuk kemurungan dan kekeringan faraj.
  • Menggalakkan kulit yang sihat, muda berseri -bermanafaat kepada kulit yang kering, tua atau berminyak. Mengecutkan jerawat dan menjadikan kulit nampak glowing2 dan sekatakan tona kulit wajah.
  • Melegakan ekzema dan alergi kulit.
  • Memperbaiki rambut yang kering, gugur dan rosak serta melegakan kulit kepala yang gatal.
  • Menguatkan kuku yang mengelupas atau mudah patah.
  • Menghalang komplikasi diabetes dengan merendahkan gula dalam darah dan meringankan kebas dan kesakitan akibat tekanan gula yang tinggi dalam darah.
  • Menghalang tekanan darah tinggi, elakkan masalah jantung, pembekuan darah dan merangsang peredaran darah menjadi lancar.
  • Melegakan simptom akibat rhematoid artritis, bagus utk sistem saraf dan mengawal kolesterol.

Cadangan Set GLA SHAKLEE untuk masalah kesuburan, kesihatan dan kecantikan







Nak dapatkan harga ahli?, apa kata register jadi ahli shaklee dan dapatkan penjimatan 15-25% untuk seumur hidup!!! Klik sini untuk info jadi ahli shaklee

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi percuma.
Normala Ab. Shukor
Shaklee Independent Distributor [917807]
SMS/Whatsapp : 012-2475576
Email : vitaminsihat2u@gmail.com

Merawat kulit kusam, kesan parut, cela dan tona tidak sekata. Klik sini : http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2014/02/tips-kulit-cantik-berseri-dengan-esp.html

Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)