SET PENYUSUAN SHAKLEE UNTUK IBU SIHAT DAN CERGAS

SET PENYUSUAN SHAKLEE

Set Penyusuan Shaklee semakin mendapat permintaan di kalangan ibu yang menyusukan bayi mereka.Ini kerana mereka cuba memberikan khasiat yang terbaik untuk bayi yang masih belum menjamah makanan berbentuk pepejal.Untuk itu hanya susu ibu menjadi sumber makanan untuk bayi kenyang.

Malangnya ada sesetengah ibu yang mengalami masalah susu badan mereka tidak mencukupi untuk diberikan kepada bayi. Akibatnya bayi akan menangis dan pasti sebagai seorang ibu,hati anda akan berasa kasihan dengan bayi.Anda mula mencari maklumat di internet dan mendapati ramai wanita membicarakan berkaitan set penyusuan Shaklee ini.

Adakah Set penyusuan Shaklee akan dapat menambahkan lagi kuantiti susu dalam badan?
Ia sebenarnya berkaitan dengan tahap kesihatan dan kecergasan diri anda.Selalunya ibu yang baru bersalin akan cepat berasa letih dan kurang bertenaga. Keadaan ini menyebabkan anda malas untuk mengepam susu yang menyebabkan ia kurang produktiviti.

Anda semestinya faham konsep demand dan supply yang boleh dipraktikan dalam kes sebegini.Semakin anda kerap mengepam susu badan,ia akan bertambah dan begitu juga sebaliknya.Justeru itu vitamin Shaklee membantu anda kekal cergas semasa anda melakukan proses mengepam.


Cara Menggunakan Set Penyusuan Shaklee :

~Pertama sekali minda kita perlu dalam keadaan positif.Matlamat kita untuk memperbanyakkan susu adalah untuk memastikan susu untuk bayi tidak terputus.

~Kedua adalah mengamal set penyusuan Shaklee secara konsisten.Pengambilan adalah mengikut apa yang disarankan oleh pengedar Shaklee tersebut.Setiap pembelian menerusi saya akan mendapat panduan dan tips untuk rujukan anda.

~Ketiga adalah dengan meminum air masak dalam kuantiti yang banyak setiap hari.Saya mencadangkan anda mengambilnya minimum 3 liter yang juga boleh menyingkirkan toksin dalam badan.

~Akhir sekali anda perlu mengepam dengan lebih kerap.Semakin kerap anda berbuat demikian pasti kuantiti susu dapat dipertingkatkan.


4 Set Penyusuan Shaklee Pilihan Wanita Menyusu:

Set B-Set Asas Penyusuan
Vitamin B,Vitamin C,Vitalea dan juga Alfalfa
Set ini sesuai untuk ibu yang tidak mengalami masalah penyusuan dan ia akan membekalkan nutrisi dalam susu.
(sesuai untuk ibu yang baru bersalin atau bayi yang menghidap jaundice.Alfalfa membantu dalam memperbanyakkan susu ibu.)


Set 2-EU Four Pack
Vitamin B,Vitamin C,Vitalea Dan Ostematrix :
Set ini sesuai untuk ibu yang mengalami masalah haid PMS(Pre Menstrual Syndrome) yang sering berasa letih selalu.
(sesuai juga untuk ibu yang mengalami masalah kurang susu pada peringkat permulaan atau bayi yang selalu berada dalam keadaan cepat lapar.
Ostematrix juga membantu memberikan kalsium untuk pembentukan gigi dan tulang yang kuat.)


Set 3-Set E
Vitamin B,Vitamin C,Vitalea,Ostematrix Dan Alfalfa :
Untuk mereka yang mengalami masalah PMS yang menyebabkan ibu berasa cepat letih.
Ostematix Shaklee untuk ibu yang kurang meminum susu dengan memberikan kalsium yang secukupnya.
Membantu bayi yang mengalami masalah Eczema.
Membekalkan kalsium untuk pembentukan tulang dan gigi bayi.
Milk Booster berbanding 2 set di atas kerana terdapat Alfalfa dan juga Ostematrix.


Set 4-3M
Vitamin B, Vitamin C, Vitalea, Alfalfa,Kalsium Dan ESP Shaklee.
Mereka yang mengalami masalah penyusuan walaupun telah membuat pengepaman setiap 2 jam sekali dan turut meminum air yang banyak.
Milk Booster untuk ibu yang bekerja dan hendak membuat simpanan stok susu yang di pam.
(Sesuai untuk ibu yang telah berhenti menyusukan anak dan hendak membuat pengepaman semula)


Anda boleh memilih 4 set penyusuan Shaklee dan saya akan menghantar sebaik sahaja pembayaran diterima.Sememangnya menyusukan bayi adalah satu tugas yang mulia dan ganjaran pahala di kira berdasarkan setiap titik susu yang keluar untuk diberikan kepada bayi anda.

Hanya peringkat permulaan sahaja ketika membuat proses pengepaman anda akan berasa cabarannya dan semuanya terbayar dengan setiap hari anda dapat memberikan susu badan yang secukupnya kepada bayi anda.Jadi, buatlah tempahan set penyusuan Shaklee untuk anda lebih bersemangat semasa proses penyusuan.



===============================================================================
CARA ORDER:
===============================================================================

✉ PM ke http://www.facebook.com/messages/Bizzmom.Health And Beauty
✉ Email ke vitaminsihat2u@gmail.com
 ✆ Sms/WhatsApp ke Normala : 012-2475576

Dapatkan "Harga Special" hanya dari vitaminsihat2u.com
Boleh COD disekitar Shah Alam, Subang, Ptaling Jaya, Subang Perdana dan kawasan sekitarnya, untuk penghantaran pos akan sampai ketempat anda dalam 1-4 hari waktu bekerja.





Rawat Diabetes, Sakit Serius dan Awet Muda Dengan VIVIX


PENYAKIT SERIUS/KANSER/AWET MUDA

Anda penghidap KANSER @ penyakit serius? Ingin sentiasa awet muda?

TESTIMONI VIVIX

- Salam,Saya Enie dari Kajang.Tau pasal product ni from ofismate yang dengar citer i pasal my fren yg tgh kritikal kat HKL.Nama Shaklee ni dah lama tau, tapi tak penah cuba.At the moment my fren baru pindah dari ICU ke wad biasa. Mula2 dia komplen migraine. Seminggu sblm raya. Raya pertama dia dah tak kenal org, hanya pandang, tak bercakap, tak nak mkn. 3rd raya dia dah tak boleh jalan, pakai pampers. 4th raya baru family dia bawak gi hospital.. he’s only 28 yrs old..

Doc buat ct scan dan nampak ‘benda’ mcm cincin kat belakang kepala sebelah kiri, tapi x blh confirm ape ke bendanye.. after few days buat MRI pulak, pun x dpt satu confirmation – to us la sb tanya sakit apa from his family, kata jangkitan kuman kat otak.
Situation getting worse. Lepas MRI, dia demam panas. Tak blh mkn, so masuk susu tru tiub kat hidung. A day after that ubat yg masuk smua dimuntahkan keluar, even tru tiub kencing pun keluar benda yg sama. Mcm body dia reject semua benda yg masuk.
Ptgnya dia sesak nafas, dipindahkan ke ICU + guna alat bantuan pernafasan. 2 hari dalam ICU, doc decide tebuk leher utk mudahkan pernafasan + elak kuman merebak cepat. 3rd day dia pindah semula wad biasa. Keadaan mcm separa koma til today.
Doc kata ada 3 jenis kuman dlm badan dia. Tibi, meningitis & a virus dh ada kat paru2(probably dpt sepjg hampir 2 mgu dlm wad). Immune system badan dia mmg dah lemah, of coz kan..
Hasil borak2 dgn mbr ofis la dpt tau pakcik dia pun mcm sama kes. Dia bgtau someone propose Vivix ni & ada improvement. Pakcik dia 3 bln dlm wad dgn keadaan separa koma jugak. Semua ingat thats it, tapi alhamdulillah sampai sekarang ok, sihat walafiat semula.
Btw yg penting kena usaha, selebihnya berdoa pada Allah.

Vivix juga merawat penyakit:
 1. Jantung / Darah tinggi / Kencing manis
2. Parkinson
3. Awet muda
4. Masalah mata - Katarak, Glaukoma, Rabun malam/siang, power tinggi
5. Kanser / Tyroid
6. Angin dalam badan
7. Monopouse
8. Urat saraf / lengoh badan
9. Tenaga batin 
10. Gout
11. Sistem imun lemah dll.


Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Memperbaiki DNA. setiap hari, tubuh kita mengalami kerusakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut. Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita mengalami penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti (kekebalan) dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan untuk berbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan secara cepat.



Kandungan VIVIX

✎ Anggur Muskat
Anggur muskat yang juga dikenali sebagai anggur nombor satu di Amerika menimbulkan kekecohan di kalangan masyarakat kerana kebaikannya yang boleh membuatkan kulit bertambah muda serta memberi kesihatan berpanjangan. Anggur muskat dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri antiradang. Ini kerana sebatian phenolik tertumpu pada bahagian biji. Jika dibandingkan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terdapat dalam arak merah yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.


✎ Elderberi
Selain anggur muskat, tumbuh-tumbuhan lain yang baik untuk kesihatan serta agen penuaan ialah elderberi. Ia adalah tumbuhan lasak tanah lembap di sepanjang tepi jalan dan sungai hanya di Eropah dan Amerika Utara. Elderberi sudah digunakan sekian lama dalam perubatan tradisional bagi mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Tumbuhan ini adalah antioksidan yang kuat dan melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, diet tidak seimbang serta tekanan.


✎ Polygonum Cuspidatum
Polygonum cuspidatum sejenis pokok saka terbesar di Asia adalah sumber semula jadi resveratrol sama seperti yang terdapat pada kulit anggur merah dan biji anggur merah. Tumbuhan ini mempunyai banyak faedah kesihatan dan sering terdapat dalam produk antipenuaan. Ini kerana kandungan resveratrol membantu memperlahankan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemakyang tidak diperlukan tubuh.


✎ Lobak Ungu
Akhir sekali lobak ungu adalah sumber vitamin A terbaik, mengandungi fitokimia yang mengandungi antioksidan, antibakteria, antiradang penyakit serta mengurangkan risiko penyakit jantung.



===============================================================================
CARA ORDER:
Kini, lebih mudah sekali nak order suplemen Shaklee, hanya Klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Ianya Mudah, Cepat dan Ringkas!!! Anda pasti teruja. Order sekarang dan “Happy shopping”… 
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=20134e6c229321b9ca3f9e25c05c5293
 
===============================================================================
 
Hubungi saya untuk konsultansi percuma.
✉ PM ke http://www.facebook.com/messages/Bizzmom. Health And Beauty
✆ Sms/WhatsApp dan Type "VIVIX" dan hantar ke: 
Normala : 012-2475576


Boleh COD disekitar Shah Alam, Subang, Ptaling Jaya, Subang Perdana dan kawasan sekitarnya, untuk penghantaran pos akan sampai ketempat anda dalam 1-4 hari waktu bekerja.




Sistem imun lemah, tingkatkan dengan NUTRIFERON SHAKLEE

Sering demam dan selesema, sakit kepala dan sakit-sakit badan menandakan sistem imuniti yang lemah dan memerlukan pertahanan badan dari diserang virus dan bakteria jahat.

Apakah yang terbaik untuk dapatkan sistem pertahanan badan yang sihat dan kuat?

DiShaklee, Penemuan terhebat dalam bidang Immunologi buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko kojima dari University Tokyo pada tahun 1954.


Kajian selama 40 tahun, beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan telah menghasilkan Nutriferon semulajadi di dunia. Kandungan ekstrak dari 4 tumbuhan iaitu biji labu, bunga Safflower, Honeysuckle jepun dan biji Plantago; mempunyai daya kebolehan mendorong pengeluaran semulajadi interferon tubuh. 
Formula yang digunakan adalah Semulajadi, Selamat, Tulin dan Berkesan. 

 




Nutriferon adalah satu formula eksklusif dan dipaten oleh Shaklee dan tidak dijual dikedai-kedai biasa. Ianya boleh didapati hanya diShaklee sahaja. 

Didalam bidang perubatan, suntikan Nutriferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepatitis, kanser, hidrophobia (penyakit anjing gila), herpes dan HIV dll. Tambahan pula, ia telah terbukti bahawa interferon amat bekesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagai jenis penyakit.


 
Kebaikan NUTRIFERON SHAKLEE

Nutriferon penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Kojima dari Jepun. Sangat digalakkan diambil oleh mereka yang punya masalah ANTIBODI yang LEMAH, SENANG SAKIT dan sakit yang lambat recover.

Siapakah yang perlu ambil Nutriferon?

1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
5. Mereka yang sering stress.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
8. Mereka yang ada mempunyai allergi dan eczema.


Punca Virus, Kuman dan Mikrob menyerang
Kita sentiasa terdedah kepada beribu jenis mikrob melalui pernafasan (hawa dingin, gas buangan, asap, virus diudara, habuk), berjabat tangan, sentuhan dengan objek (perabut, habuk, hama pada selimut, pengangkutan awam, peluh,air) makanan, latihan fizikal, persekitaran kerja dll.


Bagaimana mikrob menjejaskan kita?
Apabila banyak kuman menyerang kita pada sesuatu masa, terutama sekali apabila tubuh kita kekurangan interferon dan sel-sel imun, kita akan cepat keletihan, stress, terganggu tidur atau dijangkiti flu, batuk, alergi, asthma,ekzema, jerawat dll. Sel-sel yang teroksidasi dan degeneratif, penyakit kronik, kanser dll.


Bagaimana Nutriferon bertindak?

NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan. Anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi!

Pemakanan tambahan NutriFeron yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama, untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan *:

  • Ekstrak biji labu (Cucurbita moschata), yang telah didapati dapat mendorong pengeluaran interferon, menentang radikal bebas dan faktor penyebab kanser
  • Biji Plantago (Plantage asiatica) yang mengandungi bahan kimia yang dipanggil polisakarida yang diguna untuk merangsang sistem imun;
  • Bunga Safflower (Carthamus tinctorius) polisakarida, yang telah dikenalpasti  dapat mendorong pembangunan makrofaj, sejenis sel darah putih;
  • Kuntuman bunga Japanese Honeysuckle (Lonicera japonica) yang digunakan dalam perubatan Asia.
  
 
SEBAB MENGAPA NUTRIFERON PILIHAN SAYA DAN ANDA?

1) Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari - Ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi didunia. Kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkatkan secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh : T-cells, B-cells dan makrofag.

2) Melawan kanser dan Tumor - Interferon semulajadi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunoglobulin melawan sel-sel tumor dan kanser. Selain dari itu ia juga mampu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi.

3) Melindungi dari influenza - Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selesema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.

4) Meringankan stress & kelesuan - Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.

5) Melambatkan penuaan - Formula unik Nutriferon meransang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman, Justeru itu sel-sel akan menjadi lebih sihat.

6) Mengurangkan infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B & C - Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah dll kepada pesakit-pesakit Hepatitis B & C.

7) Mempertingkatkan menopous - Hypertensi tahap kolesterol yang tinggi, kitaran darah dan masalah lain berkaitan menopous akan menjadi lebih baik.

8) Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endoktrin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.


===================================================================================================


Hubungi segera untuk keterangan lanjut dan harga yang special hanya dari vitaminsihat2u. 

SMS/Whatsapp : 012-2475576

Email : vitaminsihat2u@gmail.com 
Lawati FP : https://www.facebook.com/pages/Bizzmom-Health-And-Beauty/460157304058386

Normala Ab. ShukorShaklee Independent Disributor

Boleh COD kawasan Subang Jaya, Subang Perdana, Shah Alam, Damansara dan kawasan yang berhampiran, manakala penghantaran melalui pos mengambil masa 1-4 hari waktu bekerja.



 





Sakit kepala dan kesan selepas ambil vitamin Shaklee

RASA SAKIT-SAKIT LEPAS AMBIL SHAKLEE??? JANGAN RISAU, ITU DINAMAKAN HEALING CRISIS @ KRISIS PENYEMBUHAN 

Apa itu “healing crisis atau krisis pemulihan”? 

Tindakbalas pengambilan sebarang suplemen yang menunjukkan keadaan atau penyakit seseorang mengikut tahap kesihatannya.

Setiap orang mengalami kesan krisis pemulihan yang berbeza mengikut keadaannya sendiri. Ada yang tidak langsung mengalaminya dan ada yang mengalami secara teruk sehingga takut untuk meneruskan pengambilan produk Shaklee. Antara tanda-tanda anda mengalami krisis pemulihan :
  • penat melampau
  • kerap mengantuk
  • cirit birit
  • gatal-gatal
  • jerawat naik tiba-tiba
  • loya
  • sakit kepala
  • pening


S: Apakah krisis pemulihan?
J: krisis pemulihan adalah satu proses di mana badan menjalani tempoh membersih dan membina semula. Sebagai sebahagian daripada proses penyembuhan, badan akan mula untuk membuang sisa-sisa toksik yang telah membina di dalam badan anda selama bertahun-tahun. Semasa proses penyingkiran toksik, badan anda akan mengalami beberapa tanda-tanda gejala dan tidak selesa, dan ini dikenali sebagai krisis pemulihan. Dalam falsafah Perubatan Cina, penyembuhan yang sebenar sentiasa harus didahului oleh krisis pemulihan.


S: Mengapa krisis pemulihan berlaku selepas pengambilan suplemen kesihatan?
J: Menurut Professor Yoshio Niwa, seorang pakar dalam molecular nutrition, apabila kita menambahkan pengambilan nutrien, nutrien akan bertindak balas dengan oksigen dalam badan. Dan tindak balas ini sebenarnya menggalakkan dan merangsang organ badan untuk melaksanakan pembersihan, menghapuskan, menggantikan tisu yang lama dengan tisu baru, mengimbangkan dan lain-lain dengan lebih hebat. Sebagai contoh, anda mungkin mengalami ruam kulit yang lebih banyak, lebih banyak pergerakan usus. Ini menandakan badan melalui proses detoksifikasi yang intensif. Bayangkan jika badan anda adalah seperti paip besi berkarat, dan apabila anda meletakkan di ejen karat atau pembersih paip, pada mulanya lebih karat akan datang dari dinding paip (toksik) dan lebih banyak kotoran membanjiri sekeliling paip, dan membuatkan anda rasa ia bertambah teruk. Walau bagaimanapun, selepas karat semua hilang, paip akan menjadi lebih cantik dan bersih.


S: Adakah krisis pemulihan petanda yang baik?
J: YA. krisis pemulihan adalah tanda-tanda yang menunjukkan bahawa rawatan atau makanan tambahan yang anda ambil berfungsi dan bertindak balas. Sesetengah orang mungkin berfikir bahawa gejala mereka mendapat paling teruk, tetapi sebaliknya ia adalah satu proses penyembuhan semulajadi dan ia adalah benar-benar satu petanda yang baik untuk mempunyai untuk bergerak ke arah proses penyembuhan sebenar. Umumnya, krisis pemulihan hanya berlaku pada orang yang sihat kerana ia menunjukkan bahawa kecergasan anda masih cukup kuat untuk mewujudkan tindak balas pada perubahan biologi semasa proses penyembuhan. Walau bagaimanapun, apabila tiada krisis pemulihan , ia mungkin kerana sama ada orang itu bebas toksin dan mempunyai kesihatan optimum seimbang, atau kecergasannya terlalu lemah dan badan tidak dapat melalui proses penyembuhan.


S: Adakah semua orang mengalami tanda-tanda dan gejala yang sama semasa krisis pemulihan?
J: Setiap orang mempunyai simptom berbeza. Sesetengah orang mengalami krisis pemulihan sejurus selepas dia mengambil makanan tambahan dan ada juga yag hanya akan berlaku selepas satu atau dua bulan. Tahap keseriusannya juga berbeza. Sistem badan yang mempunyai toksik berlebihan mengalami krisis pemulihan yang lebih teruk.


S: Secara umumnya, berapa lamakah penyembuhan krisis berlaku?
J: Ia bergantung kepada keadaan kesihatan individu. Ia mungkin berlangsung selama 2-3 hari atau beberapa bulan.



S: Ramai orang berasa lebih baik selepas mengambil makanan tambahan, tetapi setelah menggunakan makanan tambahan untuk seketika, saya tidak notis apa-apa perbezaan langsung, mengapa?
J: Secara umumnya, selepas 1 hingga 2 bulan penambahan, anda harus berasa beberapa perubahan (seperti Meningkatkan tenaga, pergerakan usus yang lebih baik, dll) Jika anda tidak melihat sebarang peningkatan, penjelasan yang mungkin adalah


1. Anda tidak mengambil dengan konsisten
2. Anda tidak mengikuti dos yang disyorkan
3. Risaukan krisis pemulihan mungkin terlalu kuat dan berhenti mengambil semuanya
4. Diet dan gaya hidup yang tidak baik
5. Penyakit kronik, memerlukan tempoh yang lama untuk pulih
6. Keadaan kronik


Antara simptom dan penyebab krisis pemulihan

1) Krisis penyembuhan sakit kepala yang melampau - penyebab tekanan darah tinggi/rendah, petanda menyahtoksin

2) Krisis Penyembuhan Demam, tidak cukup rehat - penyebab meningkatkan metabolisma, merangsang fungsi imunisasi badan.

3) Krisis Penyembuhan Cirit-birit, meningkatkan pergerakan usus, najis berbau, air kencing berbau - penyebab petanda bagi menyahtoksin, menghimpunkan bahan buangan dan sisa-sisa dalam usus besar.

4) Krisis Penyembuhan Kembung perut - penyebab sistem penghadaman yang lemah 

 
5) Krisis Penyembuhan Ruam, kulit gatal, kelemumur, keluar lendir - penyebab fungsi hati yang lemah, usus besar yang tidak sihat. 

 
6) Krisis Penyembuhan Penghasilan lendir seperti selsema, kahak - penyebab fungsi paru-paru yang lemah, keluar kahak juga adalah petanda bagi menyahtoksin. 

 
7) Krisis Penyembuhan Pendarahan Hidung - penyebab mungkin petanda bagi kekurangan darah. 

 
8) Krisis Penyembuhan Rasa sakit pada otot dan sendi - penyebab badan berasid, toksin terkumpul dibahagian yang sakit. 

 
9) Krisis Penyembuhan Peningkatan rasa sakit di sebahagian badan yang bermasalah - penyebab mempercepatkan krisis penyembuhan.

10) Krisis Penyembuhan Tidur yang bermasalah atau terlalu aktif - penyebab sistem saraf yang lemah. 

11) Krisis Penyembuhan Kitaran haid yang tidak menentu hormon yang tidak

seimbang/ penyakit buasir perubahan waktu kitaran haid, kegatalan pada alat sulit, penghasilan lendiran yang banyak

12) Krisis Penyembuhan - Lapar, Pening - penyebab tekanan darah rendah, anaemia 

 
13) Krisis Penyembuhan loya, sembelit, tersedu - penyebab sistem hadaman yang lemah, masalah hati. 

 
14) Krisis PenyembuhanEdema (membengkak) - penyebab masalah buah pinggang.



Sudah jelas dengan apa yang berlaku dengan anda? Jangan takut kerana seperti dinyatakan diatas, orang yang mengalami “Healing Crisis” adalah petanda baik kerana badan kita sedang memperbaiki sistem tubuh badan bagi membolehkan penyerapan nutrisi yang lebih baik..

Apa yang perlu saya lakukan jika mengalami “Healing Crisis”?
Mudah sahaja. Anda perlu mengambil air kosong bukan air manis ya sebanyak 2-3Liter untuk membantu badan mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan itu. Berkemungkinan anda perlu mengurangkan dos pengambilan dan sila hubungi saya jika anda mengalaminya kerana saya akan memberi konsultasi percuma membantu anda mengatasi “Healing Crisis”.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.  



# Perlu diingatkan, dapatkan khidmat nasihat dari distributor yang sah untuk jadual pengambilan yang betul.

Berminat?

Hubungi segera untuk keterangan lanjut dan harga yang special hanya dari vitaminsihat2u.

SMS/Whatsapp : 012-2475576

Lawati FP : https://www.facebook.com/pages/Bizzmom-Health-And-Beauty/460157304058386


Normala Ab. Shukor (917807)

Shaklee Independent Disributor
Boleh COD kawasan Subang Jaya, Subang Perdana, Shah Alam, Damansara dan kawasan yang berhampiran manakala penghantaran melalui pos mengambil masa 1-4 hari waktu bekerja.

GARLIC SHAKLEE


GARLIC / BAWANG PUTIH

Bawang putih terkenal sebagai antibiotik semulajadi. Digunakan turun temurun sebagai bahan masakan seluruh dunia. Memakan bawang putih / garlic segar dapat mengelakkan dari penyakit berjangkit seperti selesema.

ASAL BAU BAWANG PUTIH
Bawang putih / garlic mengandungi pelbagai jenis komposit fisiologi yang terdiri dari bahan sulfat untuk menentang bahan anti-oksidan dan anti-kanser. Dari sinilah asal bau garlic.


APA PERBEZAAN GARLIC SHAKLEE?
Dibuat daripada baang putih premium, BEBAS racun perosak dan ditanam secara organik di Carlifornia, USA di waktu musim panas.

Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik tanpa haba utk memastikan pengekalan 100% Alicin aktif.  Perisa herbanya terhasil dari 2 ekstrak herba (rosemary & spearmint). Mengandungi pelbagai vitamin E utk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesananya dalam tubuh kita. 


CADANGAN PENGAMBILAN
Kesihatan biasa : 2 tablet sehari selepas makan.
Untuk radang dan alergi : 2 kali sehari, 2 tablet setiap kali


2 tablet garlic Shaklee membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen = 2 ulas garlic segar.

MANFAAT UTAMA :
  1.  Mengandungi spearmint - meningkatkan fungsi jantung, sistem penghadaman.
  2. Antibiotik yang selamat dan semulajadi - selamat utk kegunaan jangka panjang utk tingkatkan sisitem imun, menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.
  3. Menghalang elergi - mempertingkatkan penyakit berkait sistem imun seperti hidung sensitif, sinus, alergi, athma, selesema dan hepatitis      
  4. Mempertingkatkan sistem penghadaman - formula uniknya mampu mengatasi masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut, gastrik,ketidakhadaman. Juga mampu menentang bakteria H. pylori bakteria & menghalang ulser gastric.
  5. Stabilkan tekanan darah tinggi - kajian menunjukkan pengambilan 2 -4 tablet garlic akan menurunkan tekanan darah tinggi dengan 8 point.
  6. Detoksifikasi - garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa, plumbum dan kadmium adalah logam toksik yg akan menaikkan tekanan darah. Garlic juga mampu melindungi sel2 darah dari kemusnahan dan menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia.
  7. Turunkan kolesterol - menurunkan kolesterol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, kurangkan kebekuan darah, meningkatkan HDL, lindungi jantung danmenghalang strok dan penyakit koronari.
  8.  Mencegah kanser - bantu mengelakkan dan merawat kanser dgn mengurangkan bahan pencetusan kejadian kanser - Nitrosamine.
  9. Stabilkan glukos - membantu stabilkan glukos dalam badan kita.


Untuk kanser, darah tinggi dan hyperlipidemia : 2-3 kali sehari, 2 tablet setiap kali.



Berminat hubungi saya :


Hubungi segera untuk keterangan lanjut dan harga yang special hanya dari vitaminsihat2u. 

SMS/Whatsapp : 012-2475576Email : vitaminsihat2u@gmail.comLawati FP : https://www.facebook.com/pages/Bizzmom-Health-And-Beauty/460157304058386

Normala Ab. ShukorShaklee Independent Disributor

Boleh COD kawasan Subang Jaya, Subang Perdana, Shah Alam, Damansara dan kawasan yang berhampiran manakala penghantaran melalui pos mengambil masa 1-4 hari waktu bekerja.

Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)