OMEGA GUARD SHAKLEE PALING MURAH BULAN INI

PROMOSI BERGANDA-GANDA dengan tawaran menarik untuk yang setia dengan SHAKLEE...



OMEGA GUARD SHAKLEE SPECIAL OFFER


Istimewa pada DECEMBER 2013 Shaklee menawarkan PROMOSI OMEGA GUARD pada harga jauh lebih rendah buat semua. Lebih murah dari harga biasa.

Dengan pembelian 6 botol Omega Guard pada December  2013 anda akan mendapat:

1.    Sebotol Omega Guard  Percuma (JIMAT RM136.00)

2.    Keahlian Shaklee percuma (jimat RM75)

3.    Rebate tunai RM32++ pada 15 January 2013  (jimat RM32++)

4.    Penghantaran Percuma (Jimat RM20)


Total penjimatan RM243.00….wow!!!  bukankah sungguh hebat? Anda JIMAT RM243.00 dengan pembelian 6 botol Omega Guard Shaklee pada December 2013.




Bagaimana caranya?

1)    Beli untuk kegunaan sendiri seisi keluarga atau;

2)    Berpakat-pakat dengan adik-beradik/kawan-kawan/saudara-mara seterusnya hubungi Normala 012-2475576 untuk info lebih lanjut lagi. Rugi tak ambil peluang ini… sebab bukan sahaja dapat CASH BONUS malahan akan didaftarkan dibawah group super hebat RAHSIA dan TIPS untuk BERJAYA. 




===========
CARA ORDER:
===========
Call/Sms/WhatApp dan Type "PROMOSI OMEGA GUARD" dan hantar ke Normala : 012-2475576






OMEGA GUARD SHAKLEE
Minyak ikan menyediakan rantaian omega 3 yang lebih panjang asid lemak EPA (asid eicosapentaenoic) dan DHA (asid docosahexaenoic). DHA adalah rantaian asid yang paling banyak lemak dalam sel-sel otak dan retina, dan mendapat dengan permulaan yang baik dalam kehidupan dengan tahap yang tinggi DHA telah dikaitkan dengan penglihatan yang lebih baik, lebih baik keupayaan pembelajaran dan pembangunan tingkah laku yang lebih baik.

 





Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

=> Mengandungi minyak ikan tulen yang terbaik didunia.

 
=> Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.



=> DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.



=> Imuniti badan melawan serangan jangkitan

=> Meningkatkan daya tumpuan dalam pembelajaran

 
=> Sistem peredaran darah yang teratur




Untuk siapa dan apa kebaikan Omega Guard Shaklee ni?


1.mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS golongan wanita
2.berfungsi melicinkan kulit dan kulit tampak kemerah-merahan
3.menghalang salur darah dari tersumbat dan mencegah strok
4.mengawal tekanan darah pada kadar normal
5.mengurangkan ketegangan urat leher dan merendahkan serangan sakit kepala
6.mengawal kolestrol dalam badan
7.mengelakkan pembekuan darah pada tubuh badan
8.mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
9.menurunkan berat badan dan mencegah masalah obesiti
10.risiko sakit jantung berkurangan dan mengelakkan serangan jantung bagi pesakit jantung
11.membantu tumbesaran dan perkembagan otak bayi di dalam kandungan ibu
12.menambah sistem imun tubuh badan, terutamanya kanak-kanak yang menghidap asma
13.menyihatkan paru-paru
14.meningkatkan kadar memori seseorang
15.mengurangkan masalah kulit seperti ekzema, proriasis dan lain-lain
16.mengelakkan risiko demam hay, bronkitis, asthma, hepatitis dan SLE
17.memperbaiki masalah buah pinggang
18.menghalang kanser payudara, prostat, kolon dan paru-paru
19.meningkatkan kesihatan hati selepas menjalani pembedahan
20.meningkatkan fungsi pankreas bagi pesakit kanser
21.menyokong kesihatan sendi-sendi badan
22.mengelakkan penyakit gout
23.memperbaiki masalah autism
24.mengelakkan insomnia dan mengawal emosi
25.memelihara kesihatan jantung
26.memberi kesan positif bagi pesakit SLE
27.mengurangkan KOLESTEROL Triglycerides & LDL dalam darah & menaikkan paras KOLESTEROL BAIK (HDL)
28.mengurangkan risiko mendapat STROKE (ANGIN AHMAR) sama ada jenis ischemia atau haemorrhagic

29.membantu pesakit gout, sakit sendi dan sakit urat

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti....

- Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan emosi.
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan.
- Membantu memperbaiki masalah autisme.
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive.
- Mengurangkan masalah schizophrenia.
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak.
- Baik untuk minda kanak-kanak, dewasa dan golongan tua.










SATU RUMAH SATU, DUA ATAU TIGA OMEGA GUARD SHAKLEE untuk seisi keluarga.

===========
CARA ORDER:
===========
Call/Sms/WhatApp dan Type "PROMOSI OMEGA GUARD" dan hantar ke Normala : 012-2475576

Fenomena Hot Items Shaklee Berleluasa

Fenomena Shaklee Berleluasa
Ramai yang teruja akan suplemen Shaklee ni sampaikan banyak stok habis di Branch Shaklee seluruh Malaysia. Apa yang menjadikan produk Shaklee sangat terkenal dan setiap orang akan memperkatakannya ialah tentang bahan semulajadi yang berkesan dan mesra alam.
Bukan itu saja, kebanyakkan mereka yang dahulunya adalah pelanggan yang hanya makan suplemen tetapi sekarang sudah mula mendaftarkan diri menjadi sebahagian daripada keluarga Shaklee.
Betapalah mereka sudah pandai membuat keputusan bijak dan buka mata untuk menilai kebaikan dan manafaat suplemen Shaklee ini. Apa yang penting tahu akan sesuatu produk dan fungsi serta kegunaannya.

Jom tengok apa yang selalu cepat habis macam goreng pisang panas...hots gilerrr!!! 

Senarai stok  – HOT STUFF!
1) SUSTANED RELEASE VIT. C Mengandungi Bioflavanoids, membantu dalam menyalurkan vitamin C untuk lebih efektif, berkesan dan efisien berterusan secara semulajadi setiap jam selama lima jam berturut-turut. Membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Anti-oksidan semulajadi.
Kelebihannya:
  • Membantu membentuk kolagen untuk kulit cerah dan cantik. Membantu pudarkan kesan cela, pigmentasi dan jeragat.
  • Meningkatkan sistem imun melawan jangkitan seperti selesema, alergi hidung dan asma.
  • Anti-Oksidan – melawan dan mencegah radikal bebas sebelum menyerang sel-sel tubuh kita.
  • Menggalakkan peredaran darah yang baik dan menambahbaikkan sistem imun badan seseorang.

2) HERB-LAX – Didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Mengurangkan bau badan dan menghilangkan jeragat.  Sangat bagus untuk proses penurunan berat badan yang berkesan.

3) ESP – Memang laris dan permintaa tinggi! Kenapa yer.... Kerana ESP – Sumber protin bukan-GMO yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol yang lengkap dengan semua Asid Amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seseorang. Membantu mengekalkan tenaga untuk kehidupan yang aktif disamping membantu memejalkan otot, pemulihan tisu badan dan mengekalkan paras gula dalam darah. Baik untuk penghidap kencing manis. Membantu penyerapan yang lebih baik untuk semua suplemen yang diambil, cepat menyerap dan kesan lebih baik berbanding mereka yang tidak mengambil ESP.
Kelebihannya :
  • Membantu menjadikan tona kulit sekata, kurangkan parut jerawat dan kesan cela. Kulit anjal dan berseri.
  • Membantu memberi tenaga segera dan menjadikan badan sihat, kurang rasa letih dan lesu. Baik untuk mereka yang pulih dari sakit.
  • Membantu menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol, menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  • Sangat baik untuk ibu hamil, berpantang dan menyusukan anak.

4) Kolagen Shaklee – Kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran. Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan. Mengandungi bahan penting seperti biji benih camellia Japonica, Pfaffia, kerang-kerangan, lactobacillius acidophilus, vitamin C dan vitamin B. Semua bahan-bahan ini digabungkan untuk meningkatkan lagi kadar keberkesanan kolagen itu sendiri. Sangat halus, senang larut dalam air dan cepat meresap dalam tubuh untuk kesan yang maksimum. Kesan yang sangat nyata boleh dilihat seawal 7-8 minggu, mengikut badan dan masalah seseorang kerana ada yang dalam 2 minggu sudah dapat merasai kebaikannya.
Kelebihannya :
Membantu anjalkan kulit, mengurangkan garis halus dan mengecilkan pori-pori terbuka
Melembapkan kulit kering, mengurangkan pigmentasi dan jeragat dan anti-penuaan.
Menegangkan payudara dan punggung
Mengurangkan kesan lingkaran hitam/lebam bawah mata (eye bag).
Membantu sendi bergerak lebih selesa dan mencergaskan tubuh badan
Menyuburkan rambut, menguatkan kuku, otot dan sendi, mata dan kulit yang sihat berseri.       


Ada lagi.. tunggu next entry pulak yer.. sebab boleh dikatakan semua produk/vitamin Shaklee adalah hot items. Yang penting siapa cepat dia dapat...

Berminat?

Dapatkan segera!
pelanggan istimewa akan mendapat harga potongan lagi istimewa!! (✿◠‿◠)

===========
CARA ORDER:
===========
✉ Email ke vitaminsihat2u@gmail.com atau
☎ Call/Sms/WhatApp : 012-2475576

Please LIKE & SHARE : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=554064631334319&id=460157304058386



Promosi Omega Guard Shaklee, lebih murah dan berbaloi



PROMOSI HEBAT DIBULAN DISEMBER !!

OMEGA GUARD SHAKLEE















 





Produk ini sangat sangat sesuai bagi mereka yang mengalami DAN inginkan :

1.mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS golongan wanita
2.berfungsi melicinkan kulit dan kulit tampak kemerah-merahan
3.menghalang salur darah dari tersumbat dan mencegah strok
4.mengawal tekanan darah pada kadar normal
5.mengurangkan ketegangan urat leher dan merendahkan serangan sakit kepala
6.mengawal kolestrol dalam badan
7.mengelakkan pembekuan darah pada tubuh badan
8.mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
9.menurunkan berat badan dan mencegah masalah obesiti
10.risiko sakit jantung berkurangan dan mengelakkan serangan jantung bagi pesakit jantung
11.membantu tumbesaran dan perkembagan otak bayi di dalam kandungan ibu
12.menambah sistem imun tubuh badan, terutamanya kanak-kanak
13.menyihatkan paru-paru
14.meningkatkan kadar memori seseorang
15.mengurangkan masalah kulit seperti ekzema, proriasis dan lain-lain
16.mengelakkan risiko demam hay, bronkitis, asthma, hepatitis dan SLE
17.memperbaiki masalah buah pinggang
18.menghalang kanser payudara, prostat, kolon dan paru-paru
19.meningkatkan kesihatan hati selepas menjalani pembedahan
20.meningkatkan fungsi pankreas bagi pesakit kanser
21.menyokong kesihatan sendi-sendi badan
22.mengelakkan penyakit gout
23.memperbaiki masalah autism
24.mengelakkan insomnia dan mengawal emosi
25.memelihara kesihatan jantung
26.memberi kesan positif bagi pesakit SLE
27.mengurangkan KOLESTEROL Triglycerides & LDL dalam darah & menaikkan paras KOLESTEROL BAIK (HDL)
28.mengurangkan risiko mendapat STROKE (ANGIN AHMAR) sama ada jenis ischemia atau haemorrhagic

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti....

- Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan emosi.
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan.
- Membantu memperbaiki masalah autism.
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive.
- Mengurangkan masalah schizophrenia.
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak.
- Baik untuk minda kanak-kanak

OMEGA GUARD juga sesuai untuk seisi keluarga

-OFFER dibulan ini BUY 6 FREE 1, dengan harga yang sangat2 berbaloi.... anda juga akan dapat KEISTIMEWAAN seperti:

1.FREE MEMBERSHIP
2.CASH BACK DALAM RM32 ++
3.KONSULTASI PERCUMA
4.ADD KE EKSKLUSIF GROUP  

-Boleh juga beli dengan saya 1,2 @ 3 botol..tetap mendapat special price TETAPI anda tidak akan memperolehi KEISTIMEWAAN (1), (2) & (4)

Untuk Info & Order,

Hubungi saya...
Normala
Shaklee Independent Distributor,
Shaklee ID:917807
SMS/Whatsapp 012-2475576

WATER FILTER SHAKLEE MURAH, JIMAT DAN TERBAIK

WATER FILTER SHAKLEE; MURAH DAN TERBAIK

JUG WATER FILTER SHAKLEE terbaik dan pasti berbaloi untuk wang anda


Adakah anda mencari WATER FILTER yang sesuai utk rumah anda?
Yang pastinya lebih murah, tanpa/jimat elektrik dan mudah diselenggarakan, tak perlu tunggu atau panggil orang untuk servis kerana ianya amat mudah dibuat dan ditukargantikan dengan filter yang baru.


Ciri-ciri terbaik JUG WATER FILTER SHAKLEE

✿ Jug water Filter Shaklee memang unik kerana tidak menggunakan elektrik.
✿ Jug bermeter automatik yang istimewa hanya daripada Shaklee bagi menunjukkan jumlah gelen air dan masa untuk tukarkan filter yg baru.
✿ Jimat tenaga hanya isi air dari paip dan boleh terus guna
✿ Berkesan dan praktikal untuk air sihat dan bersih!
✿ Best kan..letak atas meja makan...isi, tuang dan minum... semudah ABC!
✿ Boleh dibawa kemana sahaja - dalam bilik tidur, pergi berkelah, bercuti, balik kampong atau kemana saja...
✿ Berbaloi utk setiap wang yg dilaburkan.


Berbagai persoalan diajukan untuk kepastian JUG WATER FILTER SHAKLEE ini, 
antaranya ; 

1) APA yang ada dalam SET JUG WATER FILTER SHAKLEE? ; Satu SET JUG WATER FILTER SHAKLEE mengandungi 3 filter, 1 unit housing kit, dan 1 unit pitcher dimana didatangkan untuk pertama kali pembelian, setelah digunakan hanya tukarkan sahaja filter yang diberi secara PERCUMA untuk tahun pertama, pembelian filter yang baru boleh dibuat dengan saya, Normala SMS/Whatsapp 012-2475576.


2) Bagaimana nak tahu kena tukar filter baru? ; JUG WATER FILTER SHAKLEE sangat special berbanding yang lain kerana jug dipasang meter automatik penunjuk masa dan jumlah air untuk gantian yang baru, tak perlu risau untuk lupa atau terlupa kerana sentiasa nampak walaupon diletakkan dimana sahaja. Lebih mudah dan jimat masa.


3) Perlu ke sebarang penyambungan paip? ; TIDAK PERLU, kerana ia adalah JUG serba boleh, praktikal, mudah dan senang digunakan semudah ABC. JUG WATER FILTER SHAKLEE mudah kerana hanya tadah sahaja air dari paip, letakkan atas meja dan boleh terus guna. Semudah ABC kan?


4) Bagaimana pula dengan elektrik? ; Sama sekali tidak perlu penggunaan elektrik, kerana JUG WATER FILTER SHAKLEE hanya sebuah JUG yang unik dan berkualiti menjamin kepuasan yang menggunakannya, air sedap dan bersih setanding dengan jenama lain, paling penting ianya berbaloi untuk setiap wang yang dikeluarkan. JIMAT ELEKTRIK dan JIMAT WANG

5) Berapa harga JUG WATER FILTER SHAKLEE? ; Satu SET WATER FILTER SHAKLEE adalah RM460.00WM / RM483.00EM.


6) Bagaimana nak dapatkan Harga Set WATER FILTER SHAKLEE yang lebih JIMAT DAN MURAH? Hubungi Normala  012-2475576 (SMS / WHATSAPP) inshaaALLAH pasti dapat super Jimat dan Murah.


Dah ramai yang guna rupanyer... berkesan sangat utk menapis air kotor tanpa elektrik dan tenaga. Sangat sesuai untuk ibu-ibu dalam pantang balik kampong, untuk pergi bercuti dan berkelah, juga sesuai dijadikan hadiah kepada pasangan yang baru berkahwin. 



Yang penting, ianya dari syarikat pengeluar yg memang yakin dah established 50 tahun lamanya.

 

SATU RUMAH SATU WATER FILTER SHAKLEE, MURAH, JIMAT DAN TERBAIK



Jom tengok TESTIMONI WATER FILTER SHAKLEE


JUG WATER FILTER SHAKLEE




Susah hati bila pergi travel?
Sekarang tak lagi dengan Water Pitcher Shaklee!!!

Lihat perbezaannya :-
-Sebelah kanan air paip belum ditapis
-Sebelah kiri air selepas ditapis oleh Water Pitcher Shaklee

Mana satu pilihan utk diminum???





Customer berpuas hati dengan pengunaan WATER FILTER SHAKLEE MURAH, JIMAT DAN TERBAIK




Dapatkan segera!
Pelanggan akan mendapat harga potongan istimewa!! (✿◠‿◠), dengan hubungi; Normala SMS/Whatsapp 012-2475576 segera.

===========
CARA ORDER:
===========
✉ Email ke vitaminsihat2u@gmail.com atau
☎ Call/Sms/WhatApp dan Type "WATER FILTER" dan hantar ke Normala : 012-2475576

Tonton : https://www.youtube.com/watch?v=8stWb1jnHy8&feature=player_embedded

Please LIKE & SHARE : https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=554064631334319&id=460157304058386

Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)