YOUTH Skincare Shaklee: Set Permulaan/basic review Kelebihan, Testimoni Memulihkan Kulit Rosak, Jerawat, Kusam : cara penggunaannya yang berkesan.

DAH BERSEDIA UNTUK KELIHATAN MUDA SEBAGAIMANA ANDA MERASAINYA DARI DALAM? MULAKAN SEKARANG!


Ramai yang tertanya-tanya adakah Set Permulaan ini berbaloi bagi atasi dan memulihkan kulit rosak, jerawat, kulit kusam dan sebagainya?

Sebagai langkah permulaan untuk merehatkan kulit muka dari pelbagai skincare yang telah digunakan. Shaklee menyediakan Set Permulaan ini untuk meredakan dan mengimbangi keadaan kulit yang telah rosak akibat penggunaan skincare yang kandunagn bahan kimia berbahaya dan membuatkan kulit muka berjerawat, bernanah dan ada kes dirujuk ke pakar kulit... aish... nak cantik biarlah berpada pada jangan sampai membabitkan nyawa yer....

Jom kita tengok apa yang ada dalam Set Permulaan YOUTH Skincare serta cara penggunaannya yang berkesan bagi atasi dan memulihkan Kulit yang Rosak, Jerawat dan Kusam.

Disini juga disertakan sekali cara dan aturan penggunaan Set Permulaan Youth Skincare untuk yang baru memilikinya.


SET PERMULAAN/BASIC YOUTH SKINCARE SHAKLEE




LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  • FUNGSI : Membersih, menghalus dan menyediakan kulit anda secara lembut untuk wajah yang lebih berseri.
CARANYA : Pulas penutup dan picit pembersih muka sebesar saiz kacang pea ke atas tapak tangan yang basah, ratakan ke seluruh wajah dan bilas.

KESAN : Mengandungi avocado oil untuk melembapkan & melembutkan kulit. Juga bertindak sebagai make-up remover yg sederhana make-up.



PERFECTING SKIN TONER

FUNGSI : Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi kepada kulit anda.

CARANYA : Basahkan kepingan atau bebola kapas dengan toner dan sapukan ke seluruh wajah anda.

KESAN : Membantu mengecilkan liang pori pada wajah. Membuang sel kulit mati dan menyuburkan kulit. Memberi rasa sejuk pada kulit dan bertindak sebagai penenang bagi kulit rengsa. Ianya baik untuk semua jenis kulit.



AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50

FUNGSI : Melindungi, menyuburkan dan melembapkan kulit anda serta meningkatkan penampilan keseluruhan tona kulit.

CARANYA : Pulas penutup dan picit perlahan. Ambil setitik pelembap di hujung jari, titikkan pada seluruh muka, dan sapukan ke atas kulit.

KESAN : Moisturizer SPF 50 ini bertindak 3 dalam 1 iaitu sebagai pelembab wajah di siang hari + sunblock SPF50 + primer. Memberikan efek glowing pada wajah.
Sangat bagus untuk mereka yang bekerja didalam ofis untuk hindarkan kulit terhidrat dan menyebabkan kulit kering dan garis halus mula kelihatan dan juga mereka yang sering outing untuk protection kulit dengan spf50.



ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM

FUNGSI : Menyokong proses pembaharuan sel kulit agar kulit tampak lebih muda, halus dan berseri.

CARANYA : Letakkan krim di hujung jari, titikkan pada seluruh muka dan leher. Ratakan pada keseluruhan kulit.

KESAN : Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, menyamakan tona kulit dan membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.


KUASA BOTANIKAL

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.


MUSCADINE GRAPE
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

LOTUS JAPONICUS
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

APPLE STEM CELL EXTRACT
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


VITAL REPAIR+® COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.


YOUTH COMPLEX

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit anda.

Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, kami juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.

Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, Youth Activating Serum semestinya produk yang diperlukan dalam koleksi YOUTH.


Yeah! Ada testimoni lagi tau.. jom tengok untuk meyakinkan bahawasanya YOUTH Skincare Shaklee ni selamat dari bahan kimia bahaya dan merosakkan kulit..
Dengan kuasa tambahan vitamin dan kandungan antioksidan telah berkesan memulihkan keadaan kulit yang bermasalah ; zasss jom layan...






So...apa tunggu lagi?.. jangan biarkan masalah kulit muka menjadi lebih parah lagi, dengan sedikit pelaburan untuk kulit bukan sahaja cantik, bersih dan selamat, tetapi dapat juga manfaat vitamin yang ada pada setiap kandungan Youth Skincare Shaklee ini.

Hubungi saya untuk order Set Permulaan/Basic Skincare Youth Shaklee

www.wasap.my/60122475576
Normala
Pengedar Aktif Shaklee
Cod : subang perdana, kg.melayu subang, subang bestari dan sekitarnya
Postage : seluruh negeri






Vitamin C Shaklee : Kebaikan, Kelebihan, Manfaat dan Testimoni terbaik

Assalamualaikum...

Hai uolss... apa khabar hari ni? Okay... seperti biasa saya nak updated lagi dan lagi pasal Sustained Release Vita C 500mg ni.. sebab saya suka sangat sangat dan suplemen wajib yang mesti cuba...



Vitamin C Shaklee dengan Kebaikan, Kelebihan serta Manfaat dan Testimoni yang berkesan.



Ada lagi kat sini yang belum kenal VITA C PLUS SHAKLEE? Well vitamin c shaklee ni special case sikit sebab kita panggil SUSTAINED RELEASE.
Ianya Sustained Released bermaksud khasiat tersebut dilepaskan sedikit demi sedikit iaitu 100mg untuk setiap jam. Ini kerana badan manusia hanya dapat serap optimum 100mg dalam satu-satu masa.

Maksudnya 1 tablet tu akan diserap perlahan lahan oleh badan kita, So tiada istilah VITAMIN BERLEBIHAN TAU!!



Satu botol vitamin c shaklee boleh tahan sehingga 6 bulan, which is sangatttt sangattt lama! If nak beli kongsi dengan kawan-kawan pon memang boleh sangat sangat!!

Sustained Released Vitamin C Plus ini mengandungi 500mg khasiat Vitamin C untuk setiap tablet.

Sustained Released Vitamin C penting untuk kuatkan sistem imun dan sel-sel dalam badan kita.

Ia juga penting sebagai anti oksidan yang kritikal untuk pencegah penyakit kanser, sakit jantung dan mengawal bacaan kolesterol.

Di samping itu Vitamin C juga penting untuk membentuk kolagen yang memainkan peranan penting sebagai gam/tisu antara sendi-sendi

Jom tengok testimoni videomemo ini yang telah merasai kebaikan, kelebihan, manfaat vitamin C shaklee ini kepada mereka.. kiut tau derang ni!
Klik kat sini yer....


Apa kebaikan, manfaat dan kelebihan utama yang lain VITA C PLUS SHAKLEE ni yer?

  • MEMBENTUK KOLAGEN
Kalau nak tahu vitamin C boleh membantu merangsang pembentukan dan penghasilan kolagen baru didalam badan, kolagen ni adalah sebastian asas otot, tisu, rangka dan tulang rawan. Oleh itu ia mampu meningkatkan keanjalan dan menghalang otit menjadi lembik diawal usia.... so kalau ada parut, jerawat, kulit yang kurang memuaskan memang highly recommended sangat sangat.

  • MEMPERBAIKI SIMPTOM PENDARAHAN
Kekurangan vitamin C adalah salah satu penyebab masalah senang lebam, gusi berdarah, pemulihan kecederaan yang lambat, luka lambat pulih, kulit kering dan kulit kasar. Sangat berkesan bagi mereka yang selalu diserang ulser mulut.

  • TINGKATKAN IMUN BADAN
Penting untuk tubuh yang lemah adalah salah satu punca kekurangan vitamin C ini. Ianya akan membuatkan badan diserang penyakit seperti mudah demam, selsema, alergik hidung dan kulit, asthma, kerap bersin. Fungsi utamanya adalah membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik (sangat bagus diambil bersama multivitamin Vitalea untuk masalah hb low atau tekanan darah rendah)
Dan membantu sel darah putih menentang bakteria jahat dan kuman bagu kukuhkan sistem imun yang lemah.

  • MEMERANGI/FIGHT CANCER
High antioxidants properties yang menghalang radikal bebas dan melawan sel kanser.
Fungisnya meningkatkan interferons semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells bagi melawan sel sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel sel badan kita.

  • KULIT CANTIK BERSERI
Dengan pengambilan konsisten setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan proses penuaan awal dan menghalang pembentukan jeragat atau pigmentasi.

  • MENGURANGKAN INSOMNIA
Membantu perbaiki insomnia, stress atau masalah yang penyebabnya berkaitan mental seperti keresahan.


  • MENGEKALKAN TAHAP KOLESTEROL YANG SIHAT
Membantu kurangkan kolesterol jahat dan tekanan darah dengan mengekalkan kapilari darah yang sihat. Membantu hindarkan masalah arterioclerosis, thrombus dan menghalang pendarahan dalaman seperti hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.

Banyakkan kebaikan, kelebihan dan manfaat Sustained Release Vitamin C Shaklee ni kannn...


Vita C Shaklee memang menjadi HOT DEMANDS! ESPECIALLY untuk students yang mencari suplimen yang JIMAT dan sangat sangat berpatutan!

Jom tengok testimoni yang konsisten pengambilan dan mereka ini telah rasai kebaikan, kelebihan dan manfaat vitamin C ini.





TESTIMONI VITAMIN C lagi dan lagi yer....








Wah! Banyakkan testimoni mereka yang dah rasai kebaikan, manfaat vitamin C Shaklee ni... so..jangan tunggu lagi... cepat cepat hubungi saya laju laju yer... rugi tak rasai kebaikan, manfaat dan kelebihannya.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara pengambilan suplement dengan betul!


Hubungi saya segera disini
www.wasap.my/60122475576

Normala
Pengedar Aktif Shaklee
Sekitar Subang dan seluruh negeri
Cod : Subang Perdana, Subang Bestari, Kg. Melayu Subang dan sekitarnya.


Punca Utama Tekanan Darah Tinggi/Hipertensi/Kolesterol dan cara turunkan dengan suplemen Omega

Tekanan Darah Tinggi / Hipertensi

Tekanan Darah Tinggi atau Hipertensi adalah penyakit senyap yang boleh membawa kepada komplikasi dan juga kematian jika tidak dirawat. Di Malaysia, Kesihatan Kebangsaan dan Morbiditi II menunjukkan prevalens sebanyak 24% untuk penyakit ini.


Apakah itu Tekanan Darah Tinggi / Hipertensi?

Jantung kita bertugas sebagai alat mengepam di mana ia menguncup dan berehat. Tekanan Darah adalah dalam dua bacaan contohnya 140/75. Kategori tekanan:

  1. Tekanan sistolik – bilangan yang lebih tinggi (140 seperti contoh)
  2. Tekanan darah diastolik – bilangan yang lebih rendah (75 seperti contoh)

Bacaan Tekanan Darah



Komplikasi Hipertensi/Tekanan Darah Tinggi?

Tekanan darah yang tinggi akan mengakibatkan bebanan kepada organ-organ dalam badan dan boleh menyebabkan kerosakan. Di antara komplikasi/kesan akibat penyakit Hypertensi/Tekanan Darah Tinggi adalah seperti:

  • Otak : Serangan Stroke/Angin Ahmar atau Stroke ringan dan sementara (Transient Ischaemic Attack)
  • Penyakit jantung seperti : Coronary Heart Disease, Congestive Heart Failure, Left Ventricular Hypertrophy
  • Komplikasi pada mata : Perdarahan dan kerosakan kepada kawasan yang sensitif dalam mata, Keadaan yang dikenali sebagai Hypertensive Retinopathy.
  • Komplikasi pada buah pinggang : Kegagalan fungsi buah pinggang (paras serum kreatinin tinggi, Microalbuminuria, Proteinuria).
  • Peripheral vascular disease seperti Aneurysm
  • Kehilangan satu atau lebih denyut nadi



Risiko untuk mendapat penyakit tekanan darah tinggi

Risiko yang tidak boleh di ubah adalah:

  • Sejarah keluarga (genetik)
  • Gender (lelaki lebih berisiko berbanding dengan perempuan)
  • Umur (peningkatan umur memberi risiko kepada tekanan darah tingg)

Risiko yang boleh diubah:

  • Merokok
  • Diabetes
  • Obesiti
  • Tahap kolesterol yang tinggi
  • Pengambilan alkohol
  • Pengambilan garam berlebihan
  • Stress
  • Cara hidup sedenteri (tidak aktif)
  • Faktor risiko di atas boleh diubah melalui pengamalan cara hidup sihat dari aspek pemakanan dan aktiviti fizikal. Pengurusan stress juga membantu mengawal tekanan darah

Kenapa pengambilan Garlic dan Omega Guard membantu dan merawat masalah darah tinggi, hipertensi dan kolesterol pulih..


Garlic :-
  • Antibiotik semulajadi dengan meningkatkan sistem imun mencegah jangkitan, menurunkan tekanan darah tinggi dan kolesterol.
  • Membantu kekalkan tekanan darah yang normal dan paras kolesterol
  • Galakkan kesihatan kardiovaskular

Omega Guard
  • Membakar lemak dan menurunkan kolesterol LDL, stroke, mengawal obesiti, mencegah pembekuan darah, membantu kurangkan risiko penyakit jantung dan lain lain.
  • Membantu lancarkan saluran darah tersekat dan membuang kolesterol jahat yang menjadi punca penyakit darah tinggi, jantung, kencing manis dan sebagainya
  • Membantu dinding arteri menjadi elastik untuk perjalanan darah yang lancar dan elakkan tekanan darah tinggi dimana golongan seperti warga emas mempunyai masalah salur darah (dinding salur darah) yg lebih keras akibat faktor usia meningkat.

Disini ada testimoni mereka yang telah mengambil 2 suplemen ni bagi membantu masalah mereka...








Berminat untuk mencuba suplemen yang membantu kawal dan turunkan tekanan darah, hipertensi dan kolesterol?


Hubungi saya untuk info produk.
Normala | Pengedar Aktif Shaklee
Tel : 012-247 5576

WHATSAPP SEKARANG 😉
www.wasap.my/60122475576
www.wasap.my/60122475576

SEMBELIT Jangan Sampai Jadi SAKIT BUASIR Rawat Segera Dengan Sirap Merah Vivix Shaklee pulih

SEMBELIT BOLEH AKIBAT DAPAT BUASIR


Assalamualaikum,
Hari ni saya nak ceritakan alkisah seorang customer saya dimana abang iparnya telah menghidap sakit BUASIR dalaman dan hampir kena bedah. Sakit yanag ditanggung beliau membuatkannya tak tidur malam sebab bengkak dalaman semakin parah. Mujurlah dia nekad untuk mencuba alternatif lain iaitu dengan mencadangkan pengambilan Vivix kepada abang iparnya bagi membantu pulihkan sakit buasirnya.


Gambar No. 3 pasti tak percaya | 12 TESTIMONI Sustained Release VITAMIN C Shaklee yang pasti teruja nak memilikinya

Sebut jer vitamin C pasti teringatkan buah oren kan....

Nak tahu.. inilah Sustained Release Vitamin C iaitu suplemen wajib bagi saya yang sentiasa ada kemana sahaja.

Best sangat since amalkan Sustained Release Vitamin C from Shaklee ni. Selain dapat kulit yang sihat dari dalam masalah saya yang dulu kerap dapat ulser mulut, bersin waktu pagi dan mudah sakit kepala dah released sangat sangat.

Selain untuk membantu tingkatkan dan kuatkan sistem imun yang lemah, banyak kebaikannya yang sebenar bila kita konsisten amalkannya.


Jom baca dulu apa lagi KELEBIHAN SR VITAMIN C Shaklee ni :

  • 1 Tablet = 500mg Vitamin C
  • Vitamin C dirembeskan mengikut keperluan badan setiap jam (tiada dimana-mana Vitamin C) no issued membazir makan Vitamin C ni yer.
  • Membekalkan Vitamin C semulajadi yang mudah diserap oleh badan.
  • Membantu mengecutkan & mengurangkan masalah jerawat.
  • Membantu merangsang penghasilan kolagen untuk kulit cerah, halus & anjal.
  • Membantu meningkatkan Sistem Imun Badan lebih kuat 
  • Membantu Penghasilan Sel Darah Merah yang Sihat sesuai untuk Ibu Hamil yang nak jaga bacaan HB yang cantik.
  • Dan paling best sebotol untuk 6 bulan penggunan mengikut masalah dan dengan HARGA BAWAH RM 100 .....mana nak cari kan.



Ini tanda-tanda Kekurangan Vitamin C dalam badan kita. Antaranya ialah :
  • Mudah tertekan / Stress - sering letih dan lemah 
  • Kulit kelihatan sangat kering dan bersisik, tapak kaki keras dan kasar Luka yang lambat sembuh 
  • Mudah selsema / bersin 
  • Wajah nampak tua dari usia (Vitamin C penting utk pembentukan kolagen) 
  • Mudah dapat ulser, luka lambat baik
  • Mudah demam / antibodi tak kuat 
  • Gusi berdarah 
  • Salur darah mengecil 
  • Sakit sendi 
  • Tanda lebam pada badan 
  • Weight loss (bukan kurus sihat tapi kurus yang tak sihat, lemah dan kusam) 



KEPENTINGAN VITAMIN C
Vitamin C memainkan peranan penting untuk kesihatan gigi, gusi, tulang dan secara umumnya semua yang ada pada tubuh badan kita. Cuba tanya diri sendiri, adakah sudah cukup bekalkan vitamin C untuk keperluan tubuh kita hari ini?

Seperti yang diketahui, tubuh kita mampu melakukan pelbagai perkara namun ia tidak dapat menghasilkan vitamin C sendiri bahkan menyimpannya. Oleh itu, kita perlu sentiasa mengambil Vitamin C untuk tubuh kita melalui pemakanan harian dan Suplemen.



TESTIMONI Sustained Release VITAMIN C SHAKLEE untuk atasi kulit jerawat berparut, kusam dan rosak juga sistem imun lemah


Set Kesihatan Kulit Esp dan Vitamin C bagi membantu pembentukan sel sel sihat dan firmkan kulit anjal dan berseri
Testimoni 1 Vitamin C Shaklee selepas 3 hari jerawat kecut dengan mudah.
Testimoni 2 Vitamin C Shaklee memudarkan parut ceaser dan atasi selesema

Testimoni 3 Vitamin C Shaklee artis menang ABPBH31 Wany Hasrita pon konsisten amalkannya... patutlah kulit beliau nampak sihat dan berseri.

Testimoni 4 Vitamin C dan Set Resdung membantu atasi hidung tersumbat, kerap bersin dan sistem imun lemah dan kulit cantik selepas konsisten pengambilannya.

Testimoni 5 Vitamin C merawat kulit jerawat dan parut hitam dimuka semakin pulih, kulit kembali cantik dan cerah berseri

Testimoni 6 Vitamin C selepas 2 bulan konsisten amalkan Set Jerawat Budget Shaklee kulit pulih dan kurang berminyak


Testimoni 7 Vitamin C masalah Hb low bagi ibu hamil berjaya stabilkan bacaan setelah 2 minggu konsisten amalkan Set Hamil Shaklee ni

Testimoni 8 Vitamin C Shaklee masalah kulit selalu sunburn selalu terdedah cahaya matahari dah ok 

Testimoni 9 kombinasi set kulit cantik ESP dan Vitamin C dapat atasi kulit kusam, berjerawat, gelap dan tak sekata

Testimoni 10 Set Kulit Cantik Shaklee kombo Vitamin C Shaklee untuk usia 50 an berkesan atasi masalah kulit yang matang

Testimoni 11 Set Kulit Cantik Shaklee bersama Vitamin C untuk kulit jerawat berparut dan resdung.

Testimoni 12 Set Berpantang Shaklee dengan Vitamin C membantu pulihkan luka caeser cepat kering dan pulih.



Banyak lagi testimoni mereka yang amalkan Sustaines Release Vitamin C ini dan jika berminat hubungi saya yer.

Hubungi saya untuk info lanjut yer,
Normala | Pengedar Aktif Shaklee
H/P : 012-2475576












Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)