Cara buat ais blended smooties strawberry dijamin kulit cantik berseri




Jom buat ais blended paling rare abad ini..!!

Resepi Ais Blended Smooties Strawberry:

Bahan2
  1. Ais
  2. Strawberry
  3. ESP 
  4. Fresh milk


Penting dapatkan ESP dahulu kemudian campurkan kesemua bahan-bahannya dan blend sehingga sebati. Tuang dalam cawan dan siap diminum.... 


Terbaik dari ESP :
🌹 membantu atasi masalah gastrik
🌹 membantu menurunkan berat badan
🌹 memberi rasa kenyang lama
🌹 memperbanyakkan susu ibu.
🌹 memudarkan parut, jerawat dan jeragat
🌹 mempercepatkan penyembuhan luka
🌹 membaiki masalah pigmentasi dan kedutan
🌹 merangsang pembentukan otot
🌹 mencegah migrain
🌹 mencegah insomnia dan tekanan
🌹 membaiki masalah rambut beruban dan keguguran
🌹 membantu merendahkan paras kolesterol
🌹 mencegah osteoporosis dan sakit jantung
🌹 membentuk sel2 baru bagi kulit sihat



Boleh hubungi saya untuk dapatkan ESP Shaklee di 012-2475576 (normala)


SET THE RADIANT 4 untuk masalah kulit jeragat, berparut, cela, kusam, jerawat dan inginkan kulit cantik

Sekarang ni femes betul dengan Set The Radiant 4 ni... rasa macam ketinggalan jugaklah sebab punyalah ramai yang dah berjaya memiliki SET THE RADIANT 4 ni  bagi mereka yang alami masalah kulit jeragat, berparut,  cela, kusam, jerawat dan yang inginkan kulit cantik...

Nak tau apa ada dalam Set The Radiant 4 ni yang ramai dah rasa kesan pengambilannya.

Ni dia SET THE RADIANT 4
↪4 step membina sel2 utk kulit sihat dan cantik↩


🔆 ESP (BUILD)
🔆 COLLAGEN POWDER (FIRM)
🔆 GLA COMPLEX (MOISTURIZE)
🔆 VITAMIN C PLUS


1. ESP (BUILD)
ESP ni sumber protein yang sangat berkualiti. Nutrisi paling asas untuk setiap satu sel badan kita termasuk sel kulit. Jadi, nak kulit yang SIHAT, ANJAL, GEBU, kena la pastikan PROTEIN cukup.

Bayangkan kalau protein tak cukup? Sel tak bermaya, kulit pun senang dilanda masalah. Tu yang senang naik jeragat, jerawat, parut berlubang dan lain-lain masalah kulit.
.

2. COLLAGEN POWDER (FIRM)
Collagen powder Shaklee ni diekstrak daripada sisik ikan merah. Sumber kolagen premium yang tahan lasak. .

Collagen Shaklee ni bersaiz paling sesuai untuk badan kita serap. 1000 dalton je tau. Ringan je. Mudah serap, barulah betul berkesan.

Bukan tu je taw, Collagen Shaklee ni ditambah dengan 7 BAHAN AKTIF yang lain. Haa sebab itulah Collagen Powder Shaklee bukan sekadar collagen biasa-biasa.
Penyelesaian yang tepat untuk anti-aging (penuaan yang sihat), menganjalkan kulit yang kendur dan mula bekedut tu. Hihi.


3. GLA COMPLEX (MOISTURIZE)
Sebab apa GLA COMPLEX ni boleh melembapkan kulit? Sebab dalam GLA COMPLEX ni ada kandungan Vitamin E yang sangat bagus untuk moistkan kulit and  bagi effect GLOWING!


4. VITAMIN C PLUS (PROTECT)
Dalam Vitamin C Shaklee ada kandungan bioflavonoids. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi.

Vitamin C dapat melindungi kulit daripada kusam dan sunburn. Bukan tu je. Vitamin C ni kuatkan lapisan natural kolagen dalam badan kita.

Setiap fungsi vitamin dalam set the radiance 4 adalah untuk membantu satu sama lain bagi kesan yang baik.

Testimoni berjaya dengan Set The Radiance 4 Shaklee



Banyak lagi testimoni yang kami terima.. cukuplah beberapa sahaja yang saya pamerkan kat sini.. so.. klau nak tahu lagi apakata... cuba dan rasalah sendiri kesannya

Hubungi saya di 012-2475576 (normala) untuk sebarang pertanyaan..


Sekian. Wassalam



Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)