testimoni vitamin C Shaklee yang awesome! | harga vitamin C Shaklee

Salam ceria hari ni!!!
Sebab apa kena ceria... sebab bila kita ceria kita menarik caj-caj positif kepada kita dan insya allah apa yang datang pada kita hari ini akan menjadi baik dan ceria... tak caya cuba ucap "syukur alhamdulillah" dan "senyum"...

Agaknya belum terlambat lagi kot nak updated komen-komen pengamal Vitmin C Shaklee ni sebab dah banyak testimoni mereka yang saya simpan... rasa bersalah pulak kalau tak ditunjukkan kat sini... bersalah tak saya ni??? Huhu...

Ni dia... taraaa... testimoni vitamin C yang awesome! Saya suka!... mereka pon suka!!! Awak-awak... suka tak???


Makan suplemen/vitamin ni kena konsistenlah yer...barulah nampak kesannya... saya sangat takutlah sekarang ni banyak produk kecantikan yang boleh cantik 3 hari... instant betullah... kena check dulu yer kandungan produk tersebut... bahaya pada kulit dan silap haribulan pada nyawa kita sendiri...

Vitamin C Shaklee ni semulajadi dan halal sebab tulah kesannya mengikut seseorang ada yang seminggu dah nampak kesan dan ada pulak tu sampai 1 bulan... haaa yang lama tu kompom-kompom banyak sangat toksin dalam badan tu sebab makan banyak mana pon produk kecantikan tang tu jugaklah kulit dia... kena detoks dulu yer...

Testimoni lagi....dan lagi...


Jom kita tengok sapa yang perlukan vitamin C ni..


Kakak ni dah hampir putus asa dengan produk kecantikan yang beliau pernah cuba... hasilnya sangatlah mengecewakan dan sampaikan kulit mukanya bertambah teruk tetapi.... tiba-tiba tergerak hati dia nak cuba set kecantikan shaklee ni... dan alhamdulillah sangat-sangat.. set kecantikan shaklee ni dapat memulihkan kulit muka yang bermasalah dengan parut jerawat yang lama dan baru, kulit kusam dan tak sekata dan paling best sekali tahap imunnya bertambah dan tak adalah kerap selesema lagi...

Ni testimoni kakak tu yer... (nama dirahsiakan)

Set kecantikan yang kakak ni ambil :-

-vitamin C - cerahkan kulit semulajadi dan antibodi kuat dari serangan jangkitan.

-vitamin E - pudarkan parut jerawat lama dan baru, melembapkan kulit dan bagus untuk kulit yang sensitif. Antioksidan kuat dan antipenuaan yang berkesan mencegah kedut diawal usia.

-vitamin B Compleks - sebagai anti-stress yang menyebabkan sakit kepala dan pertumbuhan jerawat yang aktif.

Untuk kesan yang sangat bagus amalkanlah secara konsisten dan hasilnya anda sendiri yang rasakan...

Ni dia harga untuk set kecantikan shaklee yang mampu semua orang beli... sebab apa.. penggunaannya boleh menjimatkan untuk 4 - 6 bulan lamanya..

~Vitamin C Shaklee 180 biji - RM 92.50
~Vitamin E Shaklee 120 biji - RM 149.00
~B. Compleks Shaklee 120 biji - RM 53.75

Lagi jimat dan berbaloi sekiranya anda nak harga ahli bolehlah daftar KEAHLIAN SEUMUR HIDUP.

Baca sini... KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE.

Jadi apa tunggu lagi... oppss kalau nak harga spesel sikit...hubungilah saya segera di ;

SMS/Whatsapp : 012 2475576
Normala (917807)
Email : vitaminsihat2u@gmail.com


Catat Ulasan

Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)