Melambatkan penuaan dengan ramuan semulajadi Vivix Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Seperti biasa, setiap bulan akan ada promosi yang ditunggu-tunggu, so dengan rasa gembiranya bulan ini adalah bulan untuk PROMOSI VIVIX BUY 6 FREE 1, paling best pasti dapat FREE MEMBERSHIP!.. Best tak? Kenapa teruja sangat dengan Vivix ni? Haaa.. Vivix ni seperti sirap magic yang mesti ada dalam setiap rumah ni... untuk sapa? Mestilah untuk saya dan en. suami.. so jangan tunggu lama-lama, kalau tak compom licin disapu bagi penggemar vivix ni..


Ini adalah sedikit info ringkas tentang Vivix...

Vivix™ adalah satu penemuan revolusionari dalam anti-penuaan pada tahap sellular dan lebih 1 juta Vivix telah pon dijual.


Vivix merupakan suplemen anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee iaitu Syarikat No. 1 suplemen makanan di Amerika. Didalam kajian makmal, ramuan vivix telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular. Vivix Shaklee adalah semulajadi. 


Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Secara ringkasnya.. Vivix adalah yang terbaik utk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.. Kenapa DNA? Kerana hampir setiap hari tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat radikal bebas.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Saya mengambil vivix ni sebagai langkah pertama untuk mencegah daripada penyakit yang merbahaya..insya allah... kan mencegah itu lebih baik daripada mengubati.. dan bonusnya pengamal vivix seperi sirap merah ni akan melambatkan proses penuaan sebelum masanya malah akan kelihatan lebih muda 25 tahun dan sihat secara semulajadi. Jadi mana-mana yang telah berusia 50 tahun tu apa kata cuba vivix untuk rasa lebih muda dan alami rasa muda semula untuk sihat sejahtera. Mana-mana makcik dan pakcik yang telah mengambil vivix ni, kelihatan kulit mereka kembali anjal, berseri-seri dan sihat. Patutlah Shaklee mendakwa dengan Vivix, anda mampu looks 25 years younger and live 25 years longer. Bukan kisah rekaan tapi rasai dan lihatlah hasilnya sendiri..

Bukan untuk cantik sahaja, vivix untuk mereka yang sangat menjaga/memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, memelihara kesihatan dan kesejahteraan. 





Maka tidak hairanlah telah ramai mengambilnya utk SLE, sakit dan bengkak sendi, gout, darah tinggi, kolestrol, jantung, strok, diabetes, psiorasis, penyakit batin dan banyak lagi penyakit yang tak biasa saya dengar mengamalkan vivix dan alhamdulillah vivix membantu mereka untuk atasi sakit yang berpanjangan.

Nak tahu apa ramuan utama dalam vivix ni?.. ini dia.. saya kongsikan apa fungsi ramuan yg terdapat dalam vivix...

1.Muscadine Grape
-Mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria

2.Purple Carrot -

Mengurangkan risiko penyakit koronari jantung 

3.Elderberry (Sambucus Niagra) -

Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung,mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman

4.Polygonum Cuspidatum -

Melambatkan proses penuaan,merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah ,mengurangkan berat badan

Sapa kata harga vivix sangat mahal jika dibandingkan dengan sakit yang kita hidapi.. Berbaloi ke kalau berkira-kira sangat untuk kesihatan yang baik dan cergas sedangkan kita mampu untuk dapatkannya.. oh! saya tidak...sebab saya lebih pentingkan kesihatan yang baik untuk menjalani rutin harian saya yang sudah berkeluarga ini... maka tidak akan persia-siakan peluang ini... sihat sebelum sakit... 

PERINGATAN!!!
*sila dapatkan stok dengan harga promosi sebelum stok licin diambil orang.. paling best beli 2 botol vivix sahaja pon dah dapat Free Membership dan cash bonus utk bulan hadapannya.. jom dapatkannya segera!!!

tunggu apa lagi.. next month dah nak raya jom cantikkan diri bersama vivix dan lagi best dicampor bersama kolagen... Pasti resultnya membuatkan ramai yang teruja nak beli vivix ni yang akan membuatkan stok cepat habis licin-selicinnya.., so apa tunggu lagi jom borong vivix sebelum orang lain sapu licin sebab time promosi nilah murah giler-giler dari harga ahli dan lagi murah sesangat dari harga biasa... rugi tak grab lebih-lebih lagi promosi vivix sebab memang murah giler... hanya mereka yang dah cuba dan tahu akan betapa istimewanya vivix ni... mengembalikan keremajaan ..kemudaan dari segi zahir dan batin..lebih-lebih lagi khas utk lelaki dan wanita... best sesangat vivix ni ..



Kini, lebih mudah sekali nak order VIVIX, hanya Klik pada “ORDER NOW” dibawah ini sahaja, anda boleh membuat pesanan terus kepada Shaklee. Ianya Mudah, Cepat dan Ringkas!!! Anda pasti teruja. Order sekarang dan “Happy shopping”…


ORDER NOW - VIVIX SHAKLEE 


Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi percuma.

Normala Ab. Shukor
Shaklee Independent Distributor
012-2475576 (SMS/Whatsapp)
Vitaminsihat2u@gmail.com


Tiada ulasan:

Komen

Anda Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe Via Email (Do Not Edit Here!)